€ 2250,-

Het Traject in het buitenland

  •  Leer  in 5 dagdelen de route naar innerlijke rust, ontspanning en zelfvertrouwen
  •  Krijg inzicht in hoe onrust, spanning(en) en negatieve gedachten in jou ontstaan
  • Begrijp welke onderliggende motieven hiervoor verantwoordelijk zijn
  •  Leer hoe je de onderliggende motieven met heldere en duidelijke stappen los kunt laten

Snel tot de kern

Het sparren met Gerrit is indrukwekkend. Het zo snel tot de kern kunnen komen is voor mij zeer inspirerend.  Zo simpel als hij een oplossing inzichtelijk kan maken... Hij bewijst zichzelf op een onvergetelijke manier!


Clarice , directeur | aandeelhouder

Een persoonlijke ontdekkingsreis

Een persoonlijke ontdekkingsreis

Verrassend anders! Een persoonlijke ontdekkingsreis naar de emotionele hoofdstructuur in mijn dagelijkse bestaan. Het biedt mij nu de mogelijkheid belemmerende structuren los te laten. Een cadeautje!

Rob, directeur

Een nieuwe realiteit

Gerrit weet vlot de vooroordelen, aannames en dogma’s die ik in de loop van mijn leven heb ontwikkeld te ontrafelen. Wat overblijft is een nieuwe realiteit. Een realiteit die mij opnieuw met de ‘zachte’ kant van mijzelf in verbinding heeft gebracht. Dat heeft inmiddels mooie ontroerende momenten opgeleverd.
Sandra, bestuursvoorzitter

Het Traject in het buitenland

Jij wil  uit de sleur van alledag stappen om aan jezelf werken. Dat is mooi. Want een aantal keren per jaar doe ik Het Traject met klanten in het buitenland. Daar waar het zonnetje lekker schijnt. 

Tijdens deze week krijgt jij van mij 1-op-1 begeleiding. Geen afleiding. Mijn hele aandacht is op jou gericht. In 5 opeenvolgende dagdelen van maandag t/m vrijdag leer ik jou de weg naar innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen.

Een aantal uren van een dagdeel gaan we aan de slag. Dat kan al wandelend zijn, op een terras of het meest waarschijnlijk, een combinatie van beiden. Het andere dagdeel kun je ontspannen, reflecteren naar aanleiding van onze gesprekken en actief bezig gaan met de opdrachten die jij van mij krijgt. 

Op deze persoonlijke wijze kan ik jou direct helpen om op een duidelijke manier de verborgen issues die onrust en spanning(en) in jouw leven veroorzaken helder te krijgen. Om ze vervolgens los of vrij te kunnen laten.

Het doorlopen van Het Traject verandert gegarandeerd de kwaliteit van jouw leven. Het is een Tool for Life

Het geeft:

  •     Rust in je leven
  •     Een betere mentale en emotionele gezondheid.
  •     Een terugkerende brede glimlach
  •     Meer positieve ervaringen
  •    Meer plezier
  •    Meer rust en ontspanning tijdens spannende gebeurtenissen


Het Traject;  een heldere en eenvoudig toe te passen route naar rust, ontspanning en vertrouwen. Inmiddels al meer dan 1000+ blije- en tevreden klanten.

Tijdens deze week samen heb je volop tijd om vragen te stellen waar je direct antwoord op krijgt.

Je wil hier meer van weten? Top! Plan een kennismakingsgesprek met mij in zodat wij kunnen kennismaken..