Zij hebben het antwoord in hun zoektocht 

naar innerlijke rust, ontspanning

en vertrouwen gevonden

Privacy vind ik belangrijk. Om deze reden vermeld ik alleen voornaam en functie

Zij hebben het antwoord in hun zoektocht 

naar innerlijke rust, ontspanning

en vertrouwen gevonden

Privacy vind ik belangrijk. Om deze reden vermeld ik alleen voornaam en functie

De regie over mijzelf terug

Via mijn werkgever kwam ik bij Gerrit terecht. Ik was uitgevallen op het werk ,omdat de druk voor mij te hoog was geworden, er teveel werk verzet moest worden en ik het werk qua inhoud niet meer zag zitten.


Met Gerrit ben ik Het Traject gestart om erachter te komen hoe ik in deze situatie terecht ben gekomen. En hoe ik daar weer uit kom.

Ik begon met wat twijfel en wantrouwen. Zou dit mij echt wat opleveren? Waarom moet ik gaan voelen? Wat levert dat dan op? Daarmee loopt het werk toch niet weg? Maar na wat geruststellende woorden van Gerrit heb ik mij er aan over kunnen geven en mijn zoektocht begonnen. Het kostte mij energie, maar na een aantal gesprekken viel er veel op zijn plek. Ik kan inmiddels de eerder gemaakte keuzes in perspectief plaatsen en toekomstige keuzes beter maken. In plaats van mij slachtoffer van mijn patronen te voelen, heb ik inmiddels weer de regie over mijzelf in handen genomen. Dat voelt vrij en stevig.

Dat is voor een groot deel te danken aan Gerrit. Hij kan erg goed luisteren en aan de hand van woordkeuzes, manier van lopen, ademhaling, snelheid van praten en doorvragen op belangrijke momenten goed tot de kern komen. Gerrit is een slimme man met veel ervaring en kan mensen ‘lezen’.

Wat voor mij deze sessies extra waardevol heeft gemaakt is dat we ook veel werk gerelateerde zaken hebben kunnen bespreken waarbij ik veel waardevolle tips heb gekregen om toe te passen.

Ik schrijf normaliter nooit recensies, maar voor Gerrit maak ik graag een uitzondering omdat ik hem zeker aanbeveel als coach, als je er zelf niet uitkomt.

Daan, controller

Een vol hoofd

Een vol hoofd. Van de ene gedachte naar de andere schietend. Een hoofd dat mij van alles wijs maakte. Daarmee ging ik naar Gerrit. 

Hij leerde mij met enkele vragen mijn rondtollende gedachten te stoppen. En van mijn hoofd weer naar voelen en ervaren te gaan.

Dat luchtte op. De rust keerde terug.

Gerrit weet op een luchtige en directe manier snel tot de kern te komen. Thx!


Ria, verpleegkundige.

Er ging een wereld voor mij open

Als echte bèta iemand was ik vooral gericht op het hoofd en de logica. Gevoelens waren logisch verklaarbaar en werden liefst beredeneerd en anders onderdrukt. Steeds vaker spookten werk gerelateerde gevoelens en gedachten thuis nog door mijn hoofd. Dat moest anders!


Tijdens de sessies met Gerrit leerde ik weer in contact te komen met mijn gevoel. Er ging een wereld voor me open! Door het stellen van enkele vragen leerde Gerrit me op een prettige en ontspannen wijze bij de oorzaak van mijn onrustige gevoelens en gedachten te komen. En die oorzaak lag in mijzelf, gevormd en gekleurd door eerdere ervaringen.

Ik leerde om die gedachten, gevoelens en dieper liggende oorzaken die voor de onrust zorgden los te laten. Rust en ruimte is wat ik ervoor terug heb gekregen.


Mark, hoofd acceptatie

Weer plezier in mijn werk en thuis

Ik ben met Gerrit in contact gekomen omdat ik op zoek was naar rust in mijn leven. Rust op mijn werk en thuis. Tijdens mijn eerste wandeling benoemde Gerrit al mijn obstakels. Want dat is Gerrit. Hij is eerlijk, direct en tegelijkertijd ook vriendelijk. Hij draait er niet omheen. Ondertussen ervaar ik weer plezier op mijn werk en thuis. Het is eigelijk heel apart dat je met 3 vragen weer de rust in jezelf kunt vinden. Thx!


Meinte-Jan, gebouwenbeheerder

Als een booster

Ik kwam met onrust bij Gerrit. Nu een aantal weken later groeit de innerlijke rust. Het voelt als een booster voor mijn welzijn.

Wat 3 vragen met je leven doen. Heel bijzonder!


Karel, commercieel directeur

Mijzelf opnieuw ontmoet

Mijn aannames en daarbij horende verwachtingen maakten dat ik voortdurend in spanning leefde. Mijn energietank raakte leeg en uitgeput. In de sessies van Het Traject werd ik mij daar bewust van. Ik leerde hoe ik mijn negatief getinte aannames en verwachtingen los kon laten. Inmiddels sta ik een stuk ontspannender in het leven. Durf mijn eigen keuzes te maken. Blij dat ik mijzelf op een nieuwe wijze heb ontmoet.


Lisa, office manager

Ontspannen en krachtiger dan ooit

Na een tijdje overspannen thuis te zitten kruiste Gerrit mijn pad. Ik ben mijn hele volwassen leven gespannen geweest en ik functioneerde hierbij vanuit mijn hoofd. Ik wist totaal niet meer hoe ik bij mijn gevoel moest komen. Tijdens de wandelingen heeft Gerrit mij stap voor stap weer bij mijn gevoel laten terugkeren. Een prachtige reis waarbij ik steeds meer ontspannen, zelfverzekerder en krachtiger werd. Ik kan me niet heugen wanneer ik ooit zo in het leven heb gestaan als nu. 

Gerrit is een heel prettige man, die je feilloos aanvoelt en doorgrond. En leert je door zijn methode Het Traject heel gemakkelijk contact te maken met jezelf.


Michiel, projectleider


Bijzonder

Bijzonder dat je met toepassing van enkele vragen zoveel kunt veel veranderen in je eigen manier van denken en doen.


Willemien, arbeids- en organisatieadviseur


Een nieuwe realiteit

Gerrit weet vlot de vooroordelen, aannames en dogma’s die ik in de loop van mijn leven heb ontwikkeld te ontrafelen. Wat overblijft is een nieuwe realiteit. Een realiteit die mij opnieuw met de ‘zachte’ kant van mijzelf in verbinding heeft gebracht. Dat heeft inmiddels mooie ontroerende momenten opgeleverd.


Sandra, bestuursvoorzitter


Sta weer krachtig in het leven

En daar zat ik.... thuis met mijn burn-out. 

Ik hield mij altijd groot en was mij niet bewust wat er in mij gebeurde. Ik denderde door. Willen voldoen aan de verwachtingen van de buitenwereld.

Hoe stoer ik mij ook voordeed, Gerrit prikte daar gelijk door heen. En leerde mij vervolgens weer terug naar de basis te gaan.

Ik ben weer in contact met mijn gevoel gekomen. Ik ben mij weer bewust van wat ik ervaar. En dat het aan mij is wat ik ermee doe. Ik laat mij niet meer leiden door mijn aannames zonder ze eerst onderzocht te hebben.

Ik sta weer krachtig in het leven. Heb er weer zin in!


Fabian, projectleider


Wat een vrijheid en rust

Gerrit heeft mij laten inzien dat je gebeurtenissen die je denkt een plekje te hebben gegeven, door niet zeuren en gewoon door te gaan, eigenlijk geen plekje hebt gegeven, maar hebt weggedrukt.  Hij heeft mij geleerd de pijn en angst op te zoeken en deze te leren loslaten. Het is echt ongelofelijk wat dit met je doet, wat een vrijheid en rust je hierdoor ervaart.

Thx!


Petra, tandartsassistente


Rust, zelfvertrouwen en houvast

Na een moeilijke periode te hebben doorgemaakt zat ik compleet vast. De fijne wandelingen met Gerrit gaven mij weer rust, zelfvertrouwen en houvast. 

Gerrit leerde mij, op een fijne, maar vooral ook op een eenvoudige manier van Het Traject hoe ik mijzelf weer kon vrijmaken van die patronen en gedachten waarin ik mijzelf in opgesloten had.

Dank je wel!


Jacob, bedrijfsleider


Op een nieuw spoor gezet

Al wandelend heeft Gerrit mij getoond hoe ik mijn gedachten en aannames kan onderzoeken en los kan laten. Deze manier van Het Traject heeft mij op andere sporen gezet. Met liefdevolle en warme gedachten aan onze wandelingen ga ik verder met nieuwe, open en mooie wegen…

Dank je!


Aagje, ondernemer


Weer een blij en vrij mens

Rust, ruimte en vrij(heid) van vastgeroeste denkpatronen, wat een feest om dat weer te mogen ervaren.! 

In een paar Het Traject sessies wist Gerrit mijn weerstand in het loslaten van mijn denkpatronen om te zetten naar vrij denken, voelen en doen. Ik heb weer perspectief en context, 

Dank je, Gerrit, dat je mij weer terug hebt weten te brengen naar mijn kern. Je hebt van mij weer een blij en vrij mens gemaakt.


Annemiek, bidmanager


Ruimer en krachtiger

Toen ik persoonlijk en als professional was vastgelopen heb ik het geluk gehad Gerrit tegen te komen.

De wandelingen waren mijn rots in de branding. Stap voor stap heeft Gerrit mij weer op het spoor gekregen. Ik voelde na elke wandeling mijn lichamelijke klachten minder werden en mijn geest ruimer en krachtiger.

Altijd een heldere blik en de gave om soepel en natuurlijk de kern boven te krijgen. Dat heb ik bij Gerrit als zeer prettig ervaren. Een fijne, oprechte vertrouwensband


Theo, planner


Vrijer in mijn denken

Ik zocht contact met Gerrit omdat ik veel piekerde en leefde met de aanname dat ik niet voldeed. Gerrit gaf mij nieuwe inzichten en wist mij eenvoudige tools aan te leren die mij vrijer maken in mijn denken, voelen en bewegen door te kijken naar de onderliggende zaken. 

Ik heb Gerrit ervaren als een open en oprecht iemand die al snel heel goed aanvoelt.


Jildou, student


Ruimte om mijzelf te zijn

Ik zat vast in mijn eigen aannames die ik vanuit het verleden met mij meedroeg. Deze aannames die ik als waarheid zag heb ik door jouw inzichten en tools weten om te buigen. 

Voel mij vrijer en heb meer ruimte in mijn hoofd om mijzelf te zijn.


Afke, adviseur


Vrijheid in mijn denken

Ik zat vast in mijn denkpatronen en had het gevoel niet alles eruit te halen wat erin zit. Gerrit heeft de gave om je echt te zien en te horen, verbaal én non-verbaal. Met vragen stellen, oefeningen en opdrachten heeft Gerrit mij geholpen om meer vrijheid te ervaren in mijn denken en daardoor ook in mijn doen en laten. 


Mark, docent


Ik ervaar de rust in mijzelf

Nu, een aantal weken nadat ik met jou de  stappen van Het Traject heb doorlopen veranderen er dingen. Ik ben geestelijk vrijer geworden…..tenminste zo noem ik het.  En tot mijn verbazing zijn er allerlei mooie ontwikkelingen. Prive, maar ook op mijn werk. Ik word bijvoorbeeld meer gewaardeerd. Er wordt naar mij geluisterd. Mensen met een negatieve inslag zoeken hun weg elders en de positief denkende mensen sluiten aan. Heerlijk! Ik ervaar ook een rust in mijzelf die ik nooit eerder ervaren heb. Wat heerlijk om zo te zijn. Kortom: Ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. 


Inge, crediteurenbeheer


Wat 'n energie, kracht, vrijheid en ruimte

Gerrit is een sparringspartner die (je) goed aanvoelt. Hij luistert respectvol, spiegelt direct en geeft nieuwe inzichten. Ik heb inmiddels ervaren wat een energie, kracht, vrijheid en ruimte dat geeft.


Ted, director business development


Weer bij mijn gevoel gekomen

Door de gesprekken met Gerrit ben ik weer bij mijn gevoel gekomen. Ik word nu niet meer gedomineerd door al het denken. Ik heb de balans gevonden en voel mij daardoor veel relaxter.

Ik heb de gesprekken met Gerrit als open ervaren. Hij komt snel tot de kern, waardoor ik vlot zicht op mijzelf kreeg.

Thx!


Edith, manager


Weer zin in de toekomst

Ik ben een ruim een half jaar tevergeefs op zoek geweest naar de grip op mijn gedachten en bijbehorende gezondheidsklachten. Na een aantal verhelderende gesprekken met Gerrit eindelijk de vinger op de zere plek weten te leggen. Op een vrij eenvoudige manier met Het Traject tot de kern doorgedrongen. Tot inzichten gekomen die zorgen dat ik weer zin in de toekomst heb! 

Bedankt!


Annie, accountmanager


Heldere wijze

Als ondernemer had ik tijdens mijn werk een gejaagdheid ontwikkeld. Deze voortdurende haast ervoer ik ook in de vrije tijd terwijl daar geen enkele reden voor was. Dit zorgde voor spanningen in mijn omgeving. Gerrit leerde mij om anders om te gaan met mijn voortdurende haast op een heldere wijze die mij bijzonder aansprak.

Het voelde als sparren met een collega ondernemer.


Andries, ondernemer


Meer open gaan functioneren

Gerrit is erg goed in het doorgronden van mensen. Hij heeft bij mij in korte tijd de vinger op de zere plek weten te leggen terwijl ik voornemens was om mijzelf niet bloot te geven. Gerrit heeft mij vervolgens overtuigd van het belang om met pijnpunten uit het verleden aan de slag te gaan. In onze sessies van Het Traject heeft hij mij geleerd hoe om te gaan met deze pijnpunten waardoor de scherpe kanten er van af zijn. Hierdoor kan ik beter bij mijn gevoel en ben ik meer open gaan functioneren.


Marieke, cardioloog


Weer in perspectief geplaatst

Daar waar ik als medisch specialist heb geleerd mijn eigen boontjes te doppen stond ik enigszins sceptisch tegenover coaching. Ik ben aangenaam verrast. Gerrit heeft een scherpe blik en komt tot de essentie.


Daar waar onderlinge samenwerking vast liep op oude gewoontes is hij in staat geweest op respectvolle wijze weer ruimte te scheppen voor nieuwe ideeën. Voor ons als vakgroep en voor mij als professional heeft hij zaken weer in perspectief geplaatst. Een belangrijke voorwaarde voor duurzame samenwerking, realiseer ik mij nu.


Heldere begeleiding die ik als zorgprofessional als buitengewoon nuttig heb ervaren. Ook als mens prettig in de omgang. Erg tevreden.


Vincent, vakgroepvoorzitter medisch specialisten


Wat 'n bewustwording

Wat ik geleerd heb is niet langer onzeker te zijn over mijzelf, te waarderen wat ik heb en bovenal ‘t loslaten van mijn zelfbedachte negatieve toekomstbeelden. (die toch nooit kloppen)


Ineke, manager


Heb weer helder zicht

In deze maatschappij van verwachtingen ben ik zover van de basis af geraakt, dat het kompas wat elk mens diep van binnen heeft voor mij onzichtbaar was geworden. Jouw vasthoudendheid weer te bewegen het kompas vast te pakken en te voelen, maken dat ik weer helder zicht heb.


Chris, vestigingsleider


Voel mij lichter en gegroeid

In een kort kennismakingsgesprek wist Gerrit mij al snel te doorgronden. Conflicterende emoties, belangen en energieën pikte hij er haarfijn uit. Daarna hebben wij in meerdere wandelingen de verdieping gezocht. Hij stelde vragen, gaf uitleg en liet mij in een veilige omgeving oefenen. Zijn hond die ons vaak vergezelde illustreerde vaak prachtig hoe interacties werken. Ik voel mij met dank aan deze wandelingen lichter en ben gegroeid.


Ninke, arts


Tot volle tevredenheid

Gerrit heeft tot volle tevredenheid van management en stafbestuur (ziekenhuis), zowel vakgroepen medisch specialisten alsook medisch specialisten individueel, gecoacht en geadviseerd.


David, medisch manager


Meer rust, scherper en zekerder

De wandelingen met Gerrit zijn fantastisch. Het is ontspannen, open maar kan ook confronterend of pijnlijk zijn. Het mag allemaal, want de basis die Gerrit legt is vertrouwen.

Daar komt ook zijn kracht vandaan. Gerrit weet vertrouwen te smeden. Hij is een vakman. Gemaakt voor het coach-zijn. In de eerste kennismaking voelde ik mij al ‘doorgrond’. Gerrit lijkt mensen te lezen. Vaak heeft hij sneller door wat er speelt, dan ikzelf. Dat geeft hij je op een heldere en mooie manier terug, waardoor het echt van betekenis is.

De grootste verandering is dat ik veel meer rust ervaar. Ik voel mij scherper en zekerder. Het voelt fijn dat ik nu de tools heb om met lastigere situaties om te gaan.


Tamara, projectleider


Nieuw perspectief en meer eigenwaarde

Daar waar je zelf even vastloopt in een emotie of vast stramien geeft Gerrit je de tools om tot de juiste essentie of inzicht te komen. Dat geeft rust en vertrouwen waardoor er wegen geopend of heropend worden.

In de openhartige gesprekken tijdens Het Traject kwam ik stapsgewijs naar de waardes en kern die voor mij belangrijk zijn. Het inzien van de keuzes die je hebt en het bewustzijn van de keuze die je maakt of niet….

Bedankt voor het bieden van een nieuw perspectief en meer eigenwaarde.


Peter , directeur


Relaxter en beter bij mijn gevoel

Relaxter en beter bij mijn gevoel

De gesprekken met Gerrit zijn open en hij komt snel tot de kern. Met als resultaat dat ik nu veel relaxter ben en beter bij mijn gevoel kan komen. 

Bedankt Gerrit!


Edith, unitleider


Als een rots in de branding 

Als een rots in de branding

Gerrit heb ik ervaren als iemand met duidelijke visie. Zijn plezierige en confronterende manier van werken heb ik als een bijzondere bijdrage mogen ervaren in mijn dagelijks werk. Sta weer als een rots in de branding.


Charles, directeur


Rust, ruimte en vrijheid

Na een paar hectische jaren met ingrijpende gebeurtenissen was ik voor mijn gevoel de grip op mijn leven kwijt. Tijdens wandelingen heeft Gerrit mij de inzichten gegeven en tools aangeboden waarmee ik de regie op mijn eigen leven terug heb gekregen. Ik laat mij  niet meer lijden door angsten uit het verleden of voor de toekomst. Ik leef nu en heb weer de rust, ruimte en vrijheid om het leven weer volop te pakken. 

Gerrit is een zeer prettig mens met een geweldige dosis humor.


Joke, IT beheerder


Rust

Rust en weer dicht bij mijzelf.


Erwin, accountmanager


Voor het eerst in mijn leven

Voor het eerst in mijn leven kan ik met behulp van praktische handreikingen van Het Traject aan de slag met mijn angsten en gevoelens. Ik heb Gerrit ervaren als een intuïtieve man die snel tot de kern komt.


Petra, juridisch medewerkster


Een katalysator

Gerrit beheerst de kunst van het vragen stellen. Daarmee doorgrondt hij mensen snel, en weet hij overzicht te creëren. Hij is helder en direct, sturend waar nodig en reikt goede handvatten aan. Hij creëert een veilige sfeer waarin je je durft uit te spreken. Hij was een katalysator voor de professionalisering van onze vakgroep.


Vakgroep medisch specialisten


Creëert helderheid

In no-time weet Gerrit de essentie te benoemen waarin ik vastloop. Waar ik al tijden mee worstel creëert hij binnen een paar minuten helderheid. Gerrit is begiftigd met een mooie gave. Thx!


 Jessie, coach


Naar je eigen authentieke kracht

Gerrit weet je in korte tijd terug te brengen naar je eigen authentieke kracht. Door zijn heldere en duidelijke analyse ben ik staat geweest mijn blokkades los te laten die de ontplooiing van mijn kwaliteiten belemmerden. Naast dat ik beter functioneer, profiteert mijn omgeving ook duidelijk van de positieve verandering.


Dick, manager


Rust en ruimte

Gerrit heeft de fijne gave om vanaf de eerste stappen vertrouwen te creëren. De wandelingen met hem waren letterlijk en figuurlijk in weer en wind én zonneschijn! Door zijn lessen herken ik en vertrouw ik nu weer mijn gevoel en kan ik vastgeroeste gedachtengangen loslaten. En dat geeft rust en ruimte!


 Esther, projectleider


Meer vrolijkheid en zelfvertrouwen

Eén gesprek met Gerrit kan al voldoende zijn om meer vrolijkheid en zelfvertrouwen te ervaren. Hij weet binnen no time belemmerende overtuigingen bij je weg te halen. Vaak lost het probleem wat je ervaart zichzelf op, doordag hij je laat inzien dat er geen probleem was. Resultaat? Je gaat meer daadkracht en eigenwaarde ervaren, waar je de volgende stap kan maken in je werk en leven.


Eddy, zelfstandig consultant


Snel tot de kern

Het sparren met Gerrit is indrukwekkend. Het zo snel tot de kern kunnen komen is voor mij zeer inspirerend.  Zo simpel als hij een oplossing inzichtelijk kan maken... Hij bewijst zichzelf op een onvergetelijke manier!


Clarice, directeur | aandeelhouder


Weer rust in mijn hoofd

De inzichten van Gerrit zijn onvergetelijk. Zoveel geleerd over mijzelf in zo'n korte tijd. Bijzonder om te ervaren is hoe Gerrit in korte tijd de vinger op de zere plek weet te leggen.

Voel mij nu vrijer. En ervaar weer rust in mijn hoofd.


 Romke, planner


Inspireert en verfrissend

De eenvoud en helderheid waarmee Gerrit weet door te dringen tot de kern van een probleem is opmerkelijk. Zijn verfrissende wijze waarop hij tegen zaken aankijkt inspireert je om ingesleten (denk) patronen zodanig te veranderen, dat nieuwe kansen ontstaan.


Janny, human resource manager


Focus weer terug

De laatste tijd mis ik focus en laat ik me leiden door de drukte van de dag. Tijdens een wandeling in mijn woonplaats Den Haag brengt Gerrit de focus terug.  Hij neemt de tijd om zaken tot je door te laten dringen. Zijn doortastendheid maakt dat ik aan het einde van de gesprek het overzicht weer terug hebt, en mijn keuzes hierin kan maken. 


Ronald, adviseur


Rust en vertrouwen in mijzelf

Rust en vertrouwen in mijzelf

De verhelderende en verfrissende gesprekken met Gerrit hebben mij dichter bij mijzelf gebracht. Zijn inzichten hebben mij wakker gemaakt. Rust en vertrouwen in mijzelf, is wat ik nu als mens en leidinggevende ervaar.


Jacquelien, production supervisor


Genoten

Vanaf het begin heb ik genoten van de wandelingen met Gerrit. De rust die de natuur met zich meebrengt zorgt direct voor openheid in het gesprek. Gerrit heeft me laten zien dat het loont om jezelf te openen naar anderen. Dat er betere manieren zijn dan “regels” om mensen in beweging en in de juiste richting te krijgen. Juist doordat ik meer afstand neem van mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik beter in staat om de diepte in te gaan. Daarbij verrast Gerrit steeds met meer verdieping. Als je denkt dat je er bent, is er nog meer….


 Mark, manager operations


Anders leren kijken

Ik kijk met veel plezier terug naar de leerzame gesprekken met Gerrit. Hij heeft me geleerd anders naar gebeurtenissen te kijken en vooral te kijken naar jezelf.

Dat heeft me veel gebracht. Gerrit bedankt daarvoor. 


Gerrit, manager engineering


De weg naar persoonlijke vrijheid

Gerrit wijst je rustig en helder de weg  met Het Traject naar je persoonlijke vrijheid. Zijn inzichten en methodiek zijn eenvoudig toe te passen. Wel een kwestie van oefenen en herhalen. 


Nienke, accountmanager


Mijzelf ontdekt

Met Gerrit tijdens het wandelen gekomen tot een aantal verfrissende inzichten. Tijdens deze interactieve wandelingen heb ik meer van mijzelf ontdekt om leuker en effectiever te functioneren. Heel inspirerend en stimulerend. Keuzes leren maken, 'oude' gewoontes loslaten en daardoor vrijer geworden in denken en doen. 

Dank je voor de mooie cadeau.


Ronald, arts


Inlevingsvermogen

Wij (UCC Coffee) werken al geruime tijd samen met Gerrit. Bij vraagstukken over leiderschap, persoonlijke effectiviteit en samenwerken ondersteunt Gerrit onze mensen in hun groeiproces. Zijn no-nonsens aanpak, inlevingsvermogen en onderzoekende houding maken dat Gerrit geregeld bij ons over de vloer komt.


Han, hoofd HRM


Vrijer door het leven

Daar waar mijn verstand eerst de overhand had, ben ik door de inzichten die ik van Gerrit heb gekregen steeds beter naar mijn gevoel gaan luisteren. Hierdoor ben ik bewuster gaan leven en weet ik steeds beter wat écht belangrijk voor mij is. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik vrijer door het leven ga.

Gerrit is een enthousiaste man die met veel plezier andere mensen helpt. Het is fijn om te mogen ervaren hoe hij zijn kennis op je overbrengt.


Jaap Jan, engineer


Waardevolle handvaten

Gerrit heeft ons op pakkende wijze meegenomen in zijn visie op veranderen. Als je hiervoor open staat biedt het waardevolle handvatten op het moment dat je voor lastige dilemma’s staat.


Managementteam Rabobank


Makkelijker in het leven staan

Velen worstelen met de druk en onrust van het leven. Ik ook. Gerrit laat je dit zelf benoemen en ontdekken. Hij geeft die inzichten die je staat stelt om makkelijker in het leven te staan.


Theo, moleculair Bioloog


Opgelucht en vol nieuwe energie

Binnen 400 meter tot de kern komen. Dat heb ik als zeer bijzonder ervaren. Gerrit neemt je letterlijk mee naar buiten om vanuit binnen aan de slag te gaan. Het resultaat: focus, opgelucht en vol nieuwe energie!


Ivo, spreker


Eye openers

Eye-openers die je in beweging brengen

Gerrit laat je anders naar je eigen werkelijkheid kijken. Zijn inzichten zijn verhelderend en leerzaam. Het zijn eye-openers die je aan het denken zetten en in beweging brengen. Top!


VNO-NCW Noord


Sta steviger in mijn schoenen

Na een aantal wandelingen met Gerrit ben ik nu in staat om beter met mijn collega’s te communiceren en mijn standpunten duidelijk te maken. Ik sta steviger in mijn schoenen. Gerrit voelt haarfijn aan wat je sterke en zwakke punten zijn. Ook heb ik geleerd om bepaalde onderwerpen “los” te laten. Al met al zeer positieve sessies die het plezier in het werk sterk hebben verbeterd!


Martin, arts


Beweging naar voren

Gerrit geeft vanuit het positieve denken en heldere analyse een beweging naar voren. Een ieder in zijn kracht zetten maar ook de minder krachtige eigenschappen benoemen om te komen tot een betere som in de groep. Prima analytisch en oog voor een veilige omgeving.


Medisch specialisten


Bronbestrijding in plaats van symptoombestrijding

Bronbestrijding in plaats van symptoombestrijding, zo logisch als wat. Maar wat is de bron en wat is het symptoom? Dat laat Gerrit met Het Traject je inzien.


Piet, ondernemer


In de lift gezet

Gerrit beschikt over het bijzondere talent om mensen op een prettige manier inzicht in zichzelf te verschaffen. Dit proces heeft mij als mens en manager in de lift gezet. 


Remco, manager


Rust in het hoofd

Coaching in de buitenlucht, weer of geen weer, je gaat.
Bewust worden dat jij de keuze hebt om die route te nemen die je ‘vrij’ maakt van vaak eigen verwachtingen.
Rust in je hoofd, helderheid
Dank Gerrit. 


Judith, arts


Met een goed gevoel

Met een zeer goed gevoel kijken wij terug op ons cultuurveranderingsaraject onder bezielende leiding van Gerrit. Zijn expertise heeft ons als organisatie verder gebracht. Bedankt hiervoor, mede namens de medewerkers.


Dennis, bestuursvoorzitter


Trekt de mist op

Gerrit geeft je net die inzichten waardoor de mist op trekt en helderheid ontstaat!


Patricia, mediator


Ander daglicht geeft vrijheid

Ander daglicht geeft vrijheid

Wandelen met Gerrit in een bosrijke omgeving. In een aantal wandelingen nieuwe inzichten aangereikt gekregen. Inzichten die mijn vastgeroeste patronen, denkwijzen en angsten in een heel ander daglicht hebben gebracht.Ik weet het nu de juiste plek te geven.

Ik voel mij weer vrij.


Germ, manager


Werkt bevrijdend

Dit had ik veel eerder moeten doen! Wandelen met Gerrit. Hij gaf mij een glasheldere analyse van mijn worsteling. Zijn inzichten werkten bevrijdend. De energie stroomt weer. Een aanrader als je met jezelf worstelt en andere inzichten nodig hebt.


Ad, manager.


Positieve energie

In een aantal wandelingen heeft Gerrit mij geholpen met een frisse blik naar mijn persoonlijke ontwikkeling, groei en carrière te kijken. Hij doorziet snel waar je behoefte en je leerpunten zitten. Met positieve energie stelt Gerrit handvatten beschikbaar.


Koen, senior product manager


Boeiend en inspirerend

Alweer een enige tijd geleden heb ik Gerrit voor het eerst ontmoet op aanraden van een wederzijdse kennis. De kennismaking vond ik heel bijzonder. De toegankelijkheid, de eenvoud en helderheid, sprak mij toen al aan en ik weet nog dat ik toen dacht, met deze man ga ik voor/met mijzelf nog eens aan de slag. Dat moment is recent geweest. Boeiende en inspirerende ontmoetingen. Het heeft mij geholpen weer met beide voeten op de grond te staan en op een andere manier naar wat er op mij afkomt te kijken.


Eva, controller


Metamorfose ondergaan

Een van onze spelers had last van faalangst. Hij legde zichzelf een negatieve druk op. Wat zich uitte in zijn mindere prestaties op het veld. We hebben hem in contact gebracht met Gerrit. In slechts enkele weken heeft hij een metamorfose ondergaan. Hij had zijn zelfvertrouwen weer terug. Hij begon niet alleen veel beter te voetballen, maar ook in het groepsproces begon hij een belangrijke rol te vervullen.


Henk, trainer


Waarde en meer diepgang

Gerrit heeft mij geholpen om weer dichtbij mijzelf te komen. Ik ben mij nu meer bewust van mijzelf en luister naar mijn gevoel. Ik merk hierdoor dat ik in contact met anderen veel opener ben, waardoor alles meer waarde en diepgang krijgt. Veel dingen vallen nu op z’n plaats.


Ron, ondernemer


Geeft autonomie

Bedankt Gerrit. Enorm fijn om samen met jou te wandelen. Van bewustzijn naar bewust ZIJN. Leren los te laten en te leven in het Nu.

Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen geeft autonomie.


Harry, verpleegkundige.


Met wijsheid mijn weg vervolgen

Gerrit weet adequaat en vlot de essentie van dingen bloot te leggen. Zijn heldere werkwijze en fijne wijze van begeleiden zorgde ervoor dat ik met wijsheid mijn weg kan vervolgen.


David, directeur marketing & verkoop


Zet aan tot nadenken. Inspirerend

Gerrit is een inspirerend spreker. Op boeiende wijze weet hij zijn publiek op een andere manier naar zichzelf te laten kijken. Met aansprekende voorbeelden en eenvoudige, doch dieper liggende vragen maakt Gerrit veel los. Het zette de aanwezigen aan tot nadenken.


Bert, (verander) management


Op naar nieuwe vrijheid

Een rondje wandelen” heeft voor mij een nieuwe betekenis gekregen. Wandelen met Gerrit heeft mij een ruimte gegeven om anders naar mijzelf en mijn leven te kunnen kijken. Waardoor ik het planmatig handelen en in kaders denken los kan laten.

Dank je wel Gerrit, op naar de nieuwe vrijheid.


Renate, arts


Positiever zelfbeeld

Denken voor de ander, en vooral wat een ander over mij dacht leidde mijn denken en handelen. Mijn hoofd zat vol met aannames…ballast!  De inzichten die Gerrit mij heeft gegeven hebben mij een positiever zelfbeeld gegeven en sterker gemaakt. Dit geeft rust en vertrouwen. 


Jacqueline, fotograaf


Tot de kern

Gerrit beschikt over een bijzonder talent. Hij weet op geheel eigen wijze, inspirerend en altijd eenvoudig door te dringen tot de kern. Gerrit brengt mensen in beweging.


Henk, manager


Vertrouwen in respect

De manier waarop en de snelheid waarmee Gerrit een platform van openheid en diepgang bij de deelnemers wist te creëren was voortreffelijk. Dit stelde ons in staat om zaken als vertrouwen, respect en win/win nog meer inhoud te geven in onze samenwerking.


Cees, senior accountmanager


Positieve energie stroomt weer

Positieve energie stroomt weer

Gerrit heeft mij geholpen om het verleden los te laten. Ik heb af kunnen rekenen met patronen en angsten die in het verleden zijn opgebouwd. Ik voel de positieve energie weer stromen en voel mij vrij.


Greta, wijkverpleegkundige 


Ruimte voor eigen levensverhaal

Ik wist het niet meer hoe ik verder moest. Al meerdere malen liep ik vast in mijn leven. Gerrit heeft mij laten ervaren hoe ik mijn leven weer in de hand kreeg.Ik heb geleerd om geen slachtoffer meer van vroegere situaties te zijn. Ik heb het verleden los kunnen laten. Daardoor heb ik nu de ruimte om mijn eigen levensverhaal te kunnen beginnen. 

Ik ben blij en voel mij vrij!


Claudia, ondernemer


Korte tijd mensen helpen

Het is verrassend te ervaren hoe Gerrit in staat is om in zeer korte tijd mensen te helpen. De effectiviteit is verbluffend en dat is voor mij - als leidinggevende- het voornaamste doel.


Myrna, afdelingshoofd 


Persoonlijke ontdekkingsreis

Een persoonlijke ontdekkingsreis

Verrassend anders! Een persoonlijke ontdekkingsreis naar de emotionele hoofdstructuur in mijn dagelijkse bestaan. Het biedt mij nu de mogelijkheid belemmerende structuren los te laten. Een cadeautje!


Rob, directeur


Bevrijdend

Gerrit geeft op een verrassende, maar eenvoudige, wijze richting. Het resultaat is bevrijdend!


Petra, interim


Verassend snel tot de kern

Gerrit komt verrassend snel tot de kern. Een kern die ik niet had voorzien. Van hieruit heeft Gerrit mij de inzichten gegeven in mijn gedrag en handelen. Nuchter, vertrouwd en direct. De inzichten en gereedschappen die ik heb gekregen maken dat ik stappen kan blijven maken in mijn ontwikkeling.


Jacco, Manager


Woorden doen lang hun werk

Je maakt je eigen keuzes in hoe om te gaan met de werkelijkheid. Deze rake boodschap illustreert Gerrit met persoonlijke levenslessen. Zijn openheid, enthousiasme en de directheid waarmee hij het leven benadert, maken dat zijn woorden en lessen lang hun werk doen.


Mireille, programmaleider


Inspirerend en boeiend

Gerrit is een verrassend anders denkende gastspreker. Een inspirerend en boeiend mens die je tot anders nadenken weet te prikkelen. Gerrit maakt je ervan bewust hoe jij je eigen werkelijkheid creëert.


Annet, salesmanager


Vrij in eigen keuzes

Gerrit is een open en inspirerend persoon die snel de kern van het probleem helder heeft. Vaste patronen en gedachten die ik had maakte dat ik vastliep. Door de gesprekken met Gerrit ben ik hier nu los van. Voel mij nu vrij om mijn eigen keuzes te maken en zelf richting te geven aan mijn leven.


Anna, verpleegkundige


Krachtig en vrij gevoel

De wandelingen met Gerrit brachten mij waar ik naar op zoek was: het doorbreken van mijn belemmerende (angstige) gedachten en patronen en meer zelfvertrouwen. 


Gerrit is doortastend, een goede observator en een hele fijne gesprekspartner. Gerrit komt vlot tot de kern. Dat leidde tot verhelderende en leerzame gesprekken. En was soms ook confronterend.


Gerrit hanteert een methode die mij in stappen liet afdalen naar mijn kern. Hij maakte mij bewust van wat er onder de oppervlakte speelde en het was een verademing om dat te leren loslaten.

Dat geeft ontspanning, (zelf)vertrouwen en een krachtig en vrij gevoel.

 

Anna, psycholoog