E-learning Het Traject


De route naar innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen. 

E-learning Het Traject

De route naar innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen

Verrassend anders! Een persoonlijke ontdekkingsreis naar de emotionele hoofdstructuur in mijn dagelijkse bestaan. Het biedt mij nu de mogelijkheid belemmerende structuren los te laten. Een cadeautje!

Rob, directeur


De route naar innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen start hier

Wat mooi dat ook jij interesse hebt om innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen in je leven tevoorschijn te laten komen.


Het loslaten van de oorzaak van negatieve gedachten of - emoties, stress, spanningen of pijnlijke gevoelens heeft grote invloed op je welzijn en levensvreugde. 


Je gaat ervaren dat:

✓ De positieve energie weer in jezelf gaat stromen;

✓ Rust in je hoofd en lijf terugkeert;

✓ Jij weer de ontspanning en ruimte voelt om te genieten van de 'gewone' dagelijkse dingen.Er zijn 2 mogelijkheden om direct de eerste stappen te zetten:

✓ Je kan een eenmalige investering van €295,= doen;

✓ Of je kunt de investering naar innerlijke rust en ontspanning gespreid betalen in 6 maandelijkse termijnen van €54,00.


Kijk wat voor jou het beste voelt.


Daarvoor krijg je:

✓ Deskundige begeleiding die je binnen 24 uur helpt met eventuele vragen;

✓ 30 Inspirerende lessen in 5 modules;

✓ Gratis app;

✓ Instructievideo's met een 'echte' klant;

✓ 24/7 beschikbaarheid.

Nu, een aantal weken nadat ik de  stappen van Het Traject heb doorlopen veranderen er dingen. Ik ben geestelijk vrijer geworden…..tenminste zo noem ik het.  En tot mijn verbazing zijn er allerlei mooie ontwikkelingen. Prive, maar ook op mijn werk. Ik word bijvoorbeeld meer gewaardeerd. Er wordt naar mij geluisterd. Mensen met een negatieve inslag zoeken hun weg elders en de positief denkende mensen sluiten aan. Heerlijk! Ik ervaar ook een rust in mijzelf die ik nooit eerder ervaren heb. Wat heerlijk om zo te zijn.

Inge, crediteurenbeheer