Een ervaren coach die binnen 20 min met jou tot de kern komt
Jij en Loslaten
Jij en Loslaten
1 min

Belemmerende patronen of blokkades eenvoudig los laten.

1 min

Het Belang van Mentale Gezondheid: Een Persoonlijk Verhaal

Groeiende trend

De groeiende trend van psychische klachten die leiden tot ziekteverzuim baart zorgen. Arbodiensten rapporteren dat het aantal verzuimdagen als gevolg van mentale klachten gestaag toeneemt. In het afgelopen jaar alleen al waren er maar liefst 2,9 miljoen verzuimdagen door deze problemen. Deze alarmerende statistieken roepen herinneringen op aan mijn eigen worsteling met mentale klachten.

Sombere gedachten en gevoelens

Er was een tijd waarin sombere gedachten en gevoelens mijn dagelijks leven overschaduwden. Het werd me duidelijk dat tijd alleen niet voldoende was om te herstellen. Ik moest actief aan de slag om mijn leven weer in een positieve richting te sturen. Zo begon mijn zoektocht naar antwoorden.

Langzamerhand inzicht

Ik verslond boeken, luisterde naar inspirerende audiocassettes en verdiepte me in verschillende filosofieën. Langzaam maar zeker kreeg ik inzicht in de onderliggende patronen die mijn mentale klachten veroorzaakten. Dit markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

Belangrijkste inzicht

Het belangrijkste inzicht dat ik verwierf, was het vermogen om belemmerende patronen eenvoudig los te laten. Dit had directe invloed op mijn welzijn. De positieve energie, het herwonnen vertrouwen en de innerlijke rust keerden terug in mijn leven. Het was een bevrijdende ervaring die mijn perspectief op het leven veranderde.

Zelf aan het roer

Ik besefte dat ik zelf aan het roer stond van mijn geluk. Door belemmerende patronen los te laten, creëerde ik ruimte voor persoonlijke groei en welzijn. Sindsdien straalt mijn leven in een helderdere en mooiere kleur.

Wellicht overweeg jij ook een dergelijke stap te zetten. Ik kan je verzekeren dat het eenvoudiger is dan je denkt. Begin door gratis deel te nemen aan het leerprogramma Loslaten.

Gratis kennismaking Loslaten

Hierin vertel ik de drie belangrijkste redenen waarom mensen onbewust vasthouden aan negatieve gedachten en gevoelens. Daarnaast delen ik praktische stappen om deze belemmeringen los te laten.

Laat mij je helpen naar een leven vol innerlijke rust en welzijn. Hoe mooi is dat?

Ik wens je een ontspannen en vervullende dag toe.

Groet,

Gerrit

Klik hier om wekelijks een inspirerende blog in je mailbox te krijgen

Categorieën