Fijne succesverhalen van klanten.

Daar word ik blij van. 

Wellicht jij ook?

Wat een rust in mijn hoofd en lijf!

Een aanrader voor iedereen die dezelfde rust wil gaan ervaren zoals ik die nu ervaar!

Het leerprogramma geeft mooie inzichten en de oefeningen bij de modules helpen om het in praktijk te brengen. Gerrit zijn vriendelijke manier nodigt uit om naar de modules te luisteren en met de makkelijke app kan dit overal waar je maar bent. 

Sjoukje, coordinator

Een Last van mijn schouders afgegleden

Het stukje over eigen verantwoordelijkheid kwam wel even binnen. Zo heb ik er nog nooit tegenaan gekeken. Een ene-opener! Ik merk dat ik nu anders reageer. Heb nu ook voor de 2e keer de module over behoeftes gevolgd en weet nu welke behoefte mij parten speelt. Als ik de stappen van het loslaten hierop toepas voel ik de last van mijn schouders afglijden. 

Mooi om zo via de app jouw inzichten te horen. Dank je!

Karel, beveiliger.

Rust en ruimte gekregen

Rust en ruimte gekregen

Ideaal, de online cursus Loslaten. Vooral ook de app, waarmee ik overal de stappen van het loslaten kan beluisteren en blijven toepassen. 

De expertise van jou is zo altijd bij mij. Blij mee!

Janny, verpleegkundige

Rust, ruimte en vrijheid

Na een paar hectische jaren met ingrijpende gebeurtenissen was ik voor mijn gevoel de grip op mijn leven kwijt. Tijdens wandelingen heeft Gerrit mij de inzichten gegeven en tools aangeboden waarmee ik de regie op mijn eigen leven terug heb gekregen. Ik laat mij  niet meer lijden door angsten uit het verleden of voor de toekomst. Ik leef nu en heb weer de rust, ruimte en vrijheid om het leven weer volop te pakken. 

Gerrit is een zeer prettig mens met een geweldige dosis humor.

Joke, IT beheerder

Rust

Rust en weer dicht bij mijzelf.

Erwin, accountmanager

Voor het eerst in mijn leven

Voor het eerst in mijn leven kan ik met behulp van praktische handreikingen van Gerrit aan de slag met mijn angsten en gevoelens. Ik heb Gerrit ervaren als een intuïtieve man die snel tot de kern komt.

Petra, juridisch medewerkster

Een katalysator

Gerrit beheerst de kunst van het vragen stellen. Daarmee doorgrondt hij mensen snel, en weet hij overzicht te creëren. Hij is helder en direct, sturend waar nodig en reikt goede handvatten aan. Hij creëert een veilige sfeer waarin je je durft uit te spreken. Hij was een katalysator voor de professionalisering van onze vakgroep.

Vakgroep medisch specialisten

Creëert helderheid

In no-time weet Gerrit de essentie te benoemen waarin ik vastloop. Waar ik al tijden mee worstel creëert hij binnen een paar minuten helderheid. Gerrit is begiftigd met een mooie gave. Thx!

Jessie, coach

Naar je eigen authentieke kracht

Gerrit weet je in korte tijd terug te brengen naar je eigen authentieke kracht. Door zijn heldere en duidelijke analyse ben ik staat geweest mijn blokkades los te laten die de ontplooiing van mijn kwaliteiten belemmerden. Naast dat ik beter functioneer, profiteert mijn omgeving ook duidelijk van de positieve verandering.

Dick, manager

Rust en ruimte

Gerrit heeft de fijne gave om vanaf de eerste stappen vertrouwen te creëren. De wandelingen met hem waren letterlijk en figuurlijk in weer en wind én zonneschijn! Door zijn lessen herken ik en vertrouw ik nu weer mijn gevoel en kan ik vastgeroeste gedachtengangen loslaten. En dat geeft rust en ruimte!

 Esther, projectleider

Meer vrolijkheid en zelfvertrouwen

Eén gesprek met Gerrit kan al voldoende zijn om meer vrolijkheid en zelfvertrouwen te ervaren. Hij weet binnen no time belemmerende overtuigingen bij je weg te halen. Vaak lost het probleem wat je ervaart zichzelf op, doordag hij je laat inzien dat er geen probleem was. Resultaat? Je gaat meer daadkracht en eigenwaarde ervaren, waar je de volgende stap kan maken in je werk en leven.

Eddy, zelfstandig consultant

Weer rust in mijn hoofd

De inzichten van Gerrit zijn onvergetelijk. Zoveel geleerd over mijzelf in zo'n korte tijd. Bijzonder om te ervaren is hoe Gerrit in korte tijd de vinger op de zere plek weet te leggen.

Voel mij nu vrijer. En ervaar weer rust in mijn hoofd.

 Romke, planner

Inspireert en verfrissend

De eenvoud en helderheid waarmee Gerrit weet door te dringen tot de kern van een probleem is opmerkelijk. Zijn verfrissende wijze waarop hij tegen zaken aankijkt inspireert je om ingesleten (denk) patronen zodanig te veranderen, dat nieuwe kansen ontstaan.

Janny, HR manager

Focus weer terug

De laatste tijd mis ik focus en laat ik me leiden door de drukte van de dag. Tijdens een wandeling in mijn woonplaats Den Haag brengt Gerrit de focus terug.  Hij neemt de tijd om zaken tot je door te laten dringen. Zijn doortastendheid maakt dat ik aan het einde van de gesprek het overzicht weer terug hebt, en mijn keuzes hierin kan maken. 

Ronald, adviseur

Rust en vertrouwen in mijzelf

De verhelderende en verfrissende gesprekken met Gerrit hebben mij dichter bij mijzelf gebracht. Zijn inzichten hebben mij wakker gemaakt. Rust en vertrouwen in mijzelf, is wat ik nu als mens en leidinggevende ervaar.

Jacquelien, production supervisor

Anders leren kijken

Ik kijk met veel plezier terug naar de leerzame gesprekken met Gerrit. Hij heeft me geleerd anders naar gebeurtenissen te kijken en vooral te kijken naar jezelf.

Dat heeft me veel gebracht. Gerrit bedankt daarvoor. 

Gerrit, manager engineering

De weg naar persoonlijke vrijheid

Gerrit wijst je rustig en helder de weg  met Het Traject naar je persoonlijke vrijheid. Zijn inzichten en methodiek zijn eenvoudig toe te passen. Wel een kwestie van oefenen en herhalen. 

Nienke, accountmanager

Inlevingsvermogen

Wij (UCC Coffee) werken al geruime tijd samen met Gerrit. Bij vraagstukken over leiderschap, persoonlijke effectiviteit en samenwerken ondersteunt Gerrit onze mensen in hun groeiproces. Zijn no-nonsens aanpak, inlevingsvermogen en onderzoekende houding maken dat Gerrit geregeld bij ons over de vloer komt.

Han, hoofd HRM

Vrijer door het leven

Daar waar mijn verstand eerst de overhand had, ben ik door de inzichten die ik van Gerrit heb gekregen steeds beter naar mijn gevoel gaan luisteren. Hierdoor ben ik bewuster gaan leven en weet ik steeds beter wat écht belangrijk voor mij is. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik vrijer door het leven ga.

Gerrit is een enthousiaste man die met veel plezier andere mensen helpt. Het is fijn om te mogen ervaren hoe hij zijn kennis op je overbrengt.

Jaap Jan, engineer

Waardevolle handvaten

Gerrit heeft ons op pakkende wijze meegenomen in zijn visie op veranderen. Als je hiervoor open staat biedt het waardevolle handvatten op het moment dat je voor lastige dilemma’s staat.

Managementteam Rabobank

Makkelijker in het leven staan

Velen worstelen met de druk en onrust van het leven. Ik ook. Gerrit laat je dit zelf benoemen en ontdekken. Hij geeft die inzichten die je staat stelt om makkelijker in het leven te staan.

Theo, moleculair Bioloog

Opgelucht en vol nieuwe energie

Binnen 400 meter tot de kern komen. Dat heb ik als zeer bijzonder ervaren. Gerrit neemt je letterlijk mee naar buiten om vanuit binnen aan de slag te gaan. Het resultaat: focus, opgelucht en vol nieuwe energie!

Ivo, spreker

Eye openers

Eye-openers die je in beweging brengen

Gerrit laat je anders naar je eigen werkelijkheid kijken. Zijn inzichten zijn verhelderend en leerzaam. Het zijn eye-openers die je aan het denken zetten en in beweging brengen. Top!

VNO-NCW Noord