Fijne succesverhalen van klanten.

Daar word ik blij van. 

Wellicht jij ook?

Verassend en Opgelucht

Verrassend om te ervaren hoe Gerrit mij in een paar stappen liet ervaren hoe ik een ‘oude’ innerlijke blokkade ook los kon laten. Het was alsof de blokkade tijdens het loslaten oploste. Het gaf ruimte en ik voelde mij opgelucht. Een bijzondere ervaring om te voelen wat de impact van het loslaten is zoals Gerrit dat toepast. Ook de modules loslaten online zijn prachtig en loepzuiver.

Gerda, psychotherapeut

Krachtig en vrij gevoel

De wandelingen met Gerrit brachten mij waar ik naar op zoek was: het doorbreken van mijn belemmerende (angstige) gedachten en patronen en meer zelfvertrouwen. 

Gerrit is doortastend, een goede observator en een hele fijne gesprekspartner. Gerrit komt vlot tot de kern. Dat leidde tot verhelderende en leerzame gesprekken. En was soms ook confronterend.

Gerrit hanteert een methode die mij in stappen liet afdalen naar mijn kern. Hij maakte mij bewust van wat er onder de oppervlakte speelde en het was een verademing om dat te leren loslaten.

Dat geeft ontspanning, (zelf)vertrouwen en een krachtig en vrij gevoel.

Anna, psycholoog

De regie over mijzelf terug

Via mijn werkgever kwam ik bij Gerrit terecht. Ik was uitgevallen op het werk ,omdat de druk voor mij te hoog was geworden, er teveel werk verzet moest worden en ik het werk qua inhoud niet meer zag zitten.

Met Gerrit ben ik Het Traject gestart om erachter te komen hoe ik in deze situatie terecht ben gekomen. En hoe ik daar weer uit kom.

Ik begon met wat twijfel en wantrouwen. Zou dit mij echt wat opleveren? Waarom moet ik gaan voelen? Wat levert dat dan op? Daarmee loopt het werk toch niet weg? Maar na wat geruststellende woorden van Gerrit heb ik mij er aan over kunnen geven en mijn zoektocht begonnen. Het kostte mij energie, maar na een aantal gesprekken viel er veel op zijn plek. Ik kan inmiddels de eerder gemaakte keuzes in perspectief plaatsen en toekomstige keuzes beter maken. In plaats van mij slachtoffer van mijn patronen te voelen, heb ik inmiddels weer de regie over mijzelf in handen genomen. Dat voelt vrij en stevig.

Dat is voor een groot deel te danken aan Gerrit. Hij kan erg goed luisteren en aan de hand van woordkeuzes, manier van lopen, ademhaling, snelheid van praten en doorvragen op belangrijke momenten goed tot de kern komen. Gerrit is een slimme man met veel ervaring en kan mensen ‘lezen’.

Wat voor mij deze sessies extra waardevol heeft gemaakt is dat we ook veel werk gerelateerde zaken hebben kunnen bespreken waarbij ik veel waardevolle tips heb gekregen om toe te passen.

Ik schrijf normaliter nooit recensies, maar voor Gerrit maak ik graag een uitzondering omdat ik hem zeker aanbeveel als coach, als je er zelf niet uitkomt.

Daan, controller

Wat een rijkdom! Deze bewustwording.

Altijd te willen voldoen aan wat anderen voor mijn gevoel van mij verwachten.Het altijd heel goed willen doen voor mijn omgeving. Dat waren de prioriteiten in mijn leven! Dit bracht mij steeds meer spanning, onzekerheid en onrust. Met loslaten heb ik de onderliggende oorzaken helder gekregen en weten los te laren.  Het heeft mij vertrouwen gegeven en ik voel me steeds sterker. Ik heb rust gekregen, dit maakt me zo blij. Ik kan weer genieten van de mensen en de dingen om mee heen.

Petra, management assistent

Als een booster

Ik kwam met onrust bij Gerrit. Nu een aantal weken later groeit de innerlijke rust. Het voelt als een booster voor mijn welzijn.

Wat 3 vragen met je leven doen. Heel bijzonder!

Karel, commercieel directeur

Mijzelf opnieuw ontmoet

Mijn aannames en daarbij horende verwachtingen maakten dat ik voortdurend in spanning leefde. Mijn energietank raakte leeg en uitgeput. In de sessies  met Gerrit werd ik mij daar bewust van. Ik leerde hoe ik mijn negatief getinte aannames en verwachtingen los kon laten. Inmiddels sta ik een stuk ontspannender in het leven. Durf mijn eigen keuzes te maken. Blij dat ik mijzelf op een nieuwe wijze heb ontmoet.

Lisa, office manager

Sta weer krachtig in het leven

En daar zat ik.... thuis met mijn burn-out. 

Ik hield mij altijd groot en was mij niet bewust wat er in mij gebeurde. Ik denderde door. Willen voldoen aan de verwachtingen van de buitenwereld.

Hoe stoer ik mij ook voordeed, Gerrit prikte daar gelijk door heen. En leerde mij vervolgens weer terug naar de basis te gaan.

Ik ben weer in contact met mijn gevoel gekomen. Ik ben mij weer bewust van wat ik ervaar. En dat het aan mij is wat ik ermee doe. Ik laat mij niet meer leiden door mijn aannames zonder ze eerst onderzocht te hebben.

Ik sta weer krachtig in het leven. Heb er weer zin in!

Fabian, projectleider

Een nieuwe realiteit

Gerrit weet vlot de vooroordelen, aannames en dogma’s die ik in de loop van mijn leven heb ontwikkeld te ontrafelen. Wat overblijft is een nieuwe realiteit. Een realiteit die mij opnieuw met de ‘zachte’ kant van mijzelf in verbinding heeft gebracht. Dat heeft inmiddels mooie ontroerende momenten opgeleverd.

Sandra, bestuursvoorzitter

Er ging een wereld voor mij open

Als echte bèta iemand was ik vooral gericht op het hoofd en de logica. Gevoelens waren logisch verklaarbaar en werden liefst beredeneerd en anders onderdrukt. Steeds vaker spookten werk gerelateerde gevoelens en gedachten thuis nog door mijn hoofd. Dat moest anders!

Tijdens de sessies met Gerrit leerde ik weer in contact te komen met mijn gevoel. Er ging een wereld voor me open! Door het stellen van enkele vragen leerde Gerrit me op een prettige en ontspannen wijze bij de oorzaak van mijn onrustige gevoelens en gedachten te komen. En die oorzaak lag in mijzelf, gevormd en gekleurd door eerdere ervaringen.
Ik leerde om die gedachten, gevoelens en dieper liggende oorzaken die voor de onrust zorgden los te laten. Rust en ruimte is wat ik ervoor terug heb gekregen.

Mark, hoofd acceptatie

Een vol hoofd

Een vol hoofd. Van de ene gedachte naar de andere schietend. Een hoofd dat mij van alles wijs maakte. Daarmee ging ik naar Gerrit. 

Hij leerde mij met enkele vragen mijn rondtollende gedachten te stoppen. En van mijn hoofd weer naar voelen en ervaren te gaan.

Dat luchtte op. De rust keerde terug.

Gerrit weet op een luchtige en directe manier snel tot de kern te komen. Thx!

Ria, verpleegkundige.

Weer plezier in mijn werk en thuis

Ik ben met Gerrit in contact gekomen omdat ik op zoek was naar rust in mijn leven. Rust op mijn werk en thuis. Tijdens mijn eerste wandeling benoemde Gerrit al mijn obstakels. Want dat is Gerrit. Hij is eerlijk, direct en tegelijkertijd ook vriendelijk. Hij draait er niet omheen. Ondertussen ervaar ik weer plezier op mijn werk en thuis. Het is eigelijk heel apart dat je met 3 vragen weer de rust in jezelf kunt vinden. Thx!

Meinte-Jan, gebouwenbeheerder

Snel tot de kern

Het sparren met Gerrit is indrukwekkend. Het zo snel tot de kern kunnen komen is voor mij zeer inspirerend.  Zo simpel als hij een oplossing inzichtelijk kan maken... Hij bewijst zichzelf op een onvergetelijke manier!

Clarice, directeur | aandeelhouder

Mijzelf ontdekt

Met Gerrit tijdens het wandelen gekomen tot een aantal verfrissende inzichten. Tijdens deze interactieve wandelingen heb ik meer van mijzelf ontdekt om leuker en effectiever te functioneren. Heel inspirerend en stimulerend. Keuzes leren maken, 'oude' gewoontes loslaten en daardoor vrijer geworden in denken en doen. 

Dank je voor de mooie cadeau.

Ronald, arts

Bijzonder!

Bijzonder dat je met toepassing van enkele vragen zoveel kunt veel veranderen in je eigen manier van denken en doen.

Willemien, arbeids- en organisatieadviseur

Bronbestrijding in plaats van symptoombestrijding

Bronbestrijding in plaats van symptoombestrijding, zo logisch als wat. Maar wat is de bron en wat is het symptoom? Dat laat Gerrit met het loslaten je inzien.

Piet, ondernemer

Weer een blij en vrij mens

Rust, ruimte en vrij(heid) van vastgeroeste denkpatronen, wat een feest om dat weer te mogen ervaren.! 

In een paar Het Traject sessies wist Gerrit mijn weerstand in het loslaten van mijn denkpatronen om te zetten naar vrij denken, voelen en doen. Ik heb weer perspectief en context, 

Dank je, Gerrit, dat je mij weer terug hebt weten te brengen naar mijn kern. Je hebt van mij weer een blij en vrij mens gemaakt.

Annemiek, bidmanager

Ontspannen en krachtiger dan ooit

Na een tijdje overspannen thuis te zitten kruiste Gerrit mijn pad. Ik ben mijn hele volwassen leven gespannen geweest en ik functioneerde hierbij vanuit mijn hoofd. Ik wist totaal niet meer hoe ik bij mijn gevoel moest komen. Tijdens de wandelingen heeft Gerrit mij stap voor stap weer bij mijn gevoel laten terugkeren. Een prachtige reis waarbij ik steeds meer ontspannen, zelfverzekerder en krachtiger werd. Ik kan me niet heugen wanneer ik ooit zo in het leven heb gestaan als nu. 

Gerrit is een heel prettige man, die je feilloos aanvoelt en doorgrond. En leert je door zijn methode Het Traject heel gemakkelijk contact te maken met jezelf.

Michiel, projectleider

Wat een vrijheid en rust

Gerrit heeft mij laten inzien dat je gebeurtenissen die je denkt een plekje te hebben gegeven, door niet zeuren en gewoon door te gaan, eigenlijk geen plekje hebt gegeven, maar hebt weggedrukt.  Hij heeft mij geleerd de pijn en angst op te zoeken en deze te leren loslaten. Het is echt ongelofelijk wat dit met je doet, wat een vrijheid en rust je hierdoor ervaart. Thx!

Petra, tandartsassistente

Vrijheid in mijn denken

Ik zat vast in mijn denkpatronen en had het gevoel niet alles eruit te halen wat erin zit. Gerrit heeft de gave om je echt te zien en te horen, verbaal én non-verbaal. Met vragen stellen, oefeningen en opdrachten heeft Gerrit mij geholpen om meer vrijheid te ervaren in mijn denken en daardoor ook in mijn doen en laten. 

Mark, docent

Ik ervaar de rust in mijzelf

Nu, een aantal weken nadat ik met jou de  stappen van het loslaten heb doorlopen veranderen er dingen. Ik ben geestelijk vrijer geworden…..tenminste zo noem ik het.  En tot mijn verbazing zijn er allerlei mooie ontwikkelingen. Prive, maar ook op mijn werk. Ik word bijvoorbeeld meer gewaardeerd. Er wordt naar mij geluisterd. Mensen met een negatieve inslag zoeken hun weg elders en de positief denkende mensen sluiten aan. Heerlijk! Ik ervaar ook een rust in mijzelf die ik nooit eerder ervaren heb. Wat heerlijk om zo te zijn. Kortom: Ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. 

Inge, crediteurenbeheer

Rust, zelfvertrouwen en houvast

Na een moeilijke periode te hebben doorgemaakt zat ik compleet vast. De fijne wandelingen met Gerrit gaven mij weer rust, zelfvertrouwen en houvast. 

Gerrit leerde mij, op een fijne, maar vooral ook op een eenvoudige manier van Het Traject hoe ik mijzelf weer kon vrijmaken van die patronen en gedachten waarin ik mijzelf in opgesloten had.

Dank je wel!

Jacob, bedrijfsleider