De start naar een leven van innerlijke vrijheid, ontspanning en vertrouwen begint hier!

Gerrit

Klanten vertellen het echte verhaal

Rust en ruimte gekregen

Ideaal, de online cursus Loslaten. Vooral ook de app, waarmee ik overal de stappen van het loslaten kan beluisteren en blijven toepassen. 

De expertise van jou is zo altijd bij mij. Blij mee!

Janny, verpleegkundige

Een Last van mijn schouders afgegleden

Het stukje over eigen verantwoording kwam wel even binnen. Zo heb ik er nog nooit tegenaan gekeken. Een eye-opener! Ik merk dat ik nu anders reageer. Heb nu ook voor de 2e keer de module over behoeftes gevolgd en ik weet nu welke behoefte mij parten speelt. Als ik de stappen van het loslaten hierop toepas voel ik de last van mijn schouders afglijden. 

Mooi om zo via de app jouw inzichten te horen. Dank je!

Karel, beveiliger.

Wat een rust in mijn hoofd en lijf!

Een aanrader voor iedereen die dezelfde rust wil gaan ervaren zoals ik die nu ervaar!

Het leerprogramma geeft mooie inzichten en de oefeningen bij de modules helpen om het in praktijk te brengen. Gerrit zijn vriendelijke manier nodigt uit om naar de modules te luisteren en met de makkelijke app kan dit overal waar je maar bent. 


Sjoukje, coordinator

Cursus Loslaten

In deze kennismaking leer jij:

  • Hoe jouw gedrag, handelingen en reacties een gevolg zijn van wat jij onbewust in jezelf vasthoudt.
  • De 3 belangrijkste mechanismen die mensen onbewust inzetten om bij spanning- en onrustige gevoelens of stressvolle gedachten weg te blijven.
  • Waarom niet jouw gedachten maar jouw gevoel de sleutel is naar een leven van innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen hebben.
  • Welke eerste stappen jij kunt zetten naar een leven van innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen.

Nog meer fijne reacties 

Mijzelf ontdekt

Met Gerrit gekomen tot een aantal verfrissende inzichten. Heel inspirerend en stimulerend. Keuzes leren maken, 'oude' gewoontes loslaten en daardoor vrijer geworden in denken en doen. 

Dank je voor de mooie cadeau.

Ronald, arts

Weer een blij en vrij mens

Rust, ruimte en vrij(heid) van vastgeroeste denkpatronen, wat een feest om dat weer te mogen ervaren.! 

In een paar sessies wist Gerrit mijn weerstand in het loslaten van mijn denkpatronen om te zetten naar vrij denken, voelen en doen. Ik heb weer perspectief en context, 

Annemiek, manager

Ruimte om mijzelf te zijn

Ik zat vast in mijn eigen aannames die ik vanuit het verleden met mij meedroeg. Deze aannames die ik als waarheid zag heb ik door jouw inzichten en tools weten om te buigen. 

Voel mij vrijer en heb meer ruimte in mijn hoofd om mijzelf te zijn.

Afke, adviseur

Weer zin in de toekomst

Ik ben een ruim een half jaar tevergeefs op zoek geweest naar de grip op mijn gedachten en bijbehorende gezondheidsklachten. Op een vrij eenvoudige manier met het loslaten tot de kern doorgedrongen. Tot inzichten gekomen die zorgen dat ik weer zin in de toekomst heb! Bedankt!

Annie, accountmanager

Bronbestrijding

Bronbestrijding in plaats van symptoombestrijding, zo logisch als wat. Maar wat is de bron en wat is het symptoom? Dat laat Gerrit met het loslaten je inzien.

Piet, ondernemer

Ik ervaar de rust in mijzelf.

Nu, een aantal weken nadat ik met jou de  stappen van het loslaten heb doorlopen veranderen er dingen. Ik ervaar een rust in mijzelf die ik nooit eerder ervaren heb. Wat heerlijk om zo te zijn. Kortom: Ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. 

Inge, crediteurenbeheer

De start naar een leven van innerlijke vrijheid, ontspanning en vertrouwen begint hier!

Gerrit

Klanten vertellen het echte verhaal

Rust en ruimte gekregen

Ideaal, de online cursus Loslaten. Vooral ook de app, waarmee ik overal de stappen van het loslaten kan beluisteren en blijven toepassen. 

De expertise van jou is zo altijd bij mij. Blij mee!

Janny, verpleegkundige

Een Last van mijn schouders afgegleden

Het stukje over eigen verantwoording kwam wel even binnen. Zo heb ik er nog nooit tegenaan gekeken. Een eye-opener! Ik merk dat ik nu anders reageer. Heb nu ook voor de 2e keer de module over behoeftes gevolgd en ik weet nu welke behoefte mij parten speelt. Als ik de stappen van het loslaten hierop toepas voel ik de last van mijn schouders afglijden. 

Mooi om zo via de app jouw inzichten te horen. Dank je!

Karel, beveiliger.

Wat een rust in mijn hoofd en lijf!

Een aanrader voor iedereen die dezelfde rust wil gaan ervaren zoals ik die nu ervaar!

Het leerprogramma geeft mooie inzichten en de oefeningen bij de modules helpen om het in praktijk te brengen. Gerrit zijn vriendelijke manier nodigt uit om naar de modules te luisteren en met de makkelijke app kan dit overal waar je maar bent. 


Sjoukje, coordinator

Cursus Loslaten

In deze kennismaking leer jij:

  • Hoe jouw gedrag, handelingen en reacties een gevolg zijn van wat jij onbewust in jezelf vasthoudt.
  • De 3 belangrijkste mechanismen die mensen onbewust inzetten om bij spanning- en onrustige gevoelens of stressvolle gedachten weg te blijven. 
  • Waarom niet jouw gedachten maar jouw gevoel de sleutel is naar een leven van innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen hebben.
  • Welke eerste stappen jij kunt zetten naar een leven van innerlijke rust, ontspanning en vertrouwen.

Nog meer fijne reacties

Mijzelf ontdekt

Met Gerrit gekomen tot een aantal verfrissende inzichten. Heel inspirerend en stimulerend. Keuzes leren maken, 'oude' gewoontes loslaten en daardoor vrijer geworden in denken en doen. 

Dank je voor de mooie cadeau.

Ronald, arts

Weer een blij en vrij mens

Rust, ruimte en vrij(heid) van vastgeroeste denkpatronen, wat een feest om dat weer te mogen ervaren.! 

In een paar sessies wist Gerrit mijn weerstand in het loslaten van mijn denkpatronen om te zetten naar vrij denken, voelen en doen. Ik heb weer perspectief en context, 

Annemiek, manager

Ruimte om mijzelf te zijn

Ik zat vast in mijn eigen aannames die ik vanuit het verleden met mij meedroeg. Deze aannames die ik als waarheid zag heb ik door jouw inzichten en tools weten om te buigen. 

Voel mij vrijer en heb meer ruimte in mijn hoofd om mijzelf te zijn.

Afke, adviseur

Weer zin in de toekomst

Ik ben een ruim een half jaar tevergeefs op zoek geweest naar de grip op mijn gedachten en bijbehorende gezondheidsklachten. Op een vrij eenvoudige manier met het loslaten tot de kern doorgedrongen. Tot inzichten gekomen die zorgen dat ik weer zin in de toekomst heb! Bedankt!

Annie, accountmanager

Bronbestrijding

Bronbestrijding in plaats van symptoombestrijding, zo logisch als wat. Maar wat is de bron en wat is het symptoom? Dat laat Gerrit met het loslaten je inzien.

Piet, ondernemer

Ik ervaar de rust in mijzelf.

Nu, een aantal weken nadat ik met jou de  stappen van het loslaten heb doorlopen veranderen er dingen. Ik ervaar een rust in mijzelf die ik nooit eerder ervaren heb. Wat heerlijk om zo te zijn. Kortom: Ik ben heel blij dat jij op mijn pad bent gekomen. 

Inge, crediteurenbeheer