Fijne succesverhalen van klanten.

Daar word ik blij van. 

Wellicht jij ook?

Rust, ruimte en vrijheid

Na een paar hectische jaren met ingrijpende gebeurtenissen was ik voor mijn gevoel de grip op mijn leven kwijt. Tijdens wandelingen heeft Gerrit mij de inzichten gegeven en tools aangeboden waarmee ik de regie op mijn eigen leven terug heb gekregen. Ik laat mij  niet meer lijden door angsten uit het verleden of voor de toekomst. Ik leef nu en heb weer de rust, ruimte en vrijheid om het leven weer volop te pakken. 

Gerrit is een zeer prettig mens met een geweldige dosis humor.

Joke, IT beheerder

Rust

Rust en weer dicht bij mijzelf.

Erwin, accountmanager

Voor het eerst in mijn leven

Voor het eerst in mijn leven kan ik met behulp van praktische handreikingen van Gerrit aan de slag met mijn angsten en gevoelens. Ik heb Gerrit ervaren als een intuïtieve man die snel tot de kern komt.

Petra, juridisch medewerkster

Een katalysator

Gerrit beheerst de kunst van het vragen stellen. Daarmee doorgrondt hij mensen snel, en weet hij overzicht te creëren. Hij is helder en direct, sturend waar nodig en reikt goede handvatten aan. Hij creëert een veilige sfeer waarin je je durft uit te spreken. Hij was een katalysator voor de professionalisering van onze vakgroep.

Vakgroep medisch specialisten

Creëert helderheid

In no-time weet Gerrit de essentie te benoemen waarin ik vastloop. Waar ik al tijden mee worstel creëert hij binnen een paar minuten helderheid. Gerrit is begiftigd met een mooie gave. Thx!

Jessie, coach

Naar je eigen authentieke kracht

Gerrit weet je in korte tijd terug te brengen naar je eigen authentieke kracht. Door zijn heldere en duidelijke analyse ben ik staat geweest mijn blokkades los te laten die de ontplooiing van mijn kwaliteiten belemmerden. Naast dat ik beter functioneer, profiteert mijn omgeving ook duidelijk van de positieve verandering.

Dick, manager

Rust en ruimte

Gerrit heeft de fijne gave om vanaf de eerste stappen vertrouwen te creëren. De wandelingen met hem waren letterlijk en figuurlijk in weer en wind én zonneschijn! Door zijn lessen herken ik en vertrouw ik nu weer mijn gevoel en kan ik vastgeroeste gedachtengangen loslaten. En dat geeft rust en ruimte!

 Esther, projectleider

Meer vrolijkheid en zelfvertrouwen

Eén gesprek met Gerrit kan al voldoende zijn om meer vrolijkheid en zelfvertrouwen te ervaren. Hij weet binnen no time belemmerende overtuigingen bij je weg te halen. Vaak lost het probleem wat je ervaart zichzelf op, doordag hij je laat inzien dat er geen probleem was. Resultaat? Je gaat meer daadkracht en eigenwaarde ervaren, waar je de volgende stap kan maken in je werk en leven.

Eddy, zelfstandig consultant

Weer rust in mijn hoofd

De inzichten van Gerrit zijn onvergetelijk. Zoveel geleerd over mijzelf in zo'n korte tijd. Bijzonder om te ervaren is hoe Gerrit in korte tijd de vinger op de zere plek weet te leggen.

Voel mij nu vrijer. En ervaar weer rust in mijn hoofd.

 Romke, planner

Inspireert en verfrissend

De eenvoud en helderheid waarmee Gerrit weet door te dringen tot de kern van een probleem is opmerkelijk. Zijn verfrissende wijze waarop hij tegen zaken aankijkt inspireert je om ingesleten (denk) patronen zodanig te veranderen, dat nieuwe kansen ontstaan.

Janny, HR manager

Focus weer terug

De laatste tijd mis ik focus en laat ik me leiden door de drukte van de dag. Tijdens een wandeling in mijn woonplaats Den Haag brengt Gerrit de focus terug.  Hij neemt de tijd om zaken tot je door te laten dringen. Zijn doortastendheid maakt dat ik aan het einde van de gesprek het overzicht weer terug hebt, en mijn keuzes hierin kan maken. 

Ronald, adviseur

Rust en vertrouwen in mijzelf

De verhelderende en verfrissende gesprekken met Gerrit hebben mij dichter bij mijzelf gebracht. Zijn inzichten hebben mij wakker gemaakt. Rust en vertrouwen in mijzelf, is wat ik nu als mens en leidinggevende ervaar.

Jacquelien, production supervisor

Anders leren kijken

Ik kijk met veel plezier terug naar de leerzame gesprekken met Gerrit. Hij heeft me geleerd anders naar gebeurtenissen te kijken en vooral te kijken naar jezelf.

Dat heeft me veel gebracht. Gerrit bedankt daarvoor. 

Gerrit, manager engineering

De weg naar persoonlijke vrijheid

Gerrit wijst je rustig en helder de weg  met Het Traject naar je persoonlijke vrijheid. Zijn inzichten en methodiek zijn eenvoudig toe te passen. Wel een kwestie van oefenen en herhalen. 

Nienke, accountmanager

Inlevingsvermogen

Wij (UCC Coffee) werken al geruime tijd samen met Gerrit. Bij vraagstukken over leiderschap, persoonlijke effectiviteit en samenwerken ondersteunt Gerrit onze mensen in hun groeiproces. Zijn no-nonsens aanpak, inlevingsvermogen en onderzoekende houding maken dat Gerrit geregeld bij ons over de vloer komt.

Han, hoofd HRM

Vrijer door het leven

Daar waar mijn verstand eerst de overhand had, ben ik door de inzichten die ik van Gerrit heb gekregen steeds beter naar mijn gevoel gaan luisteren. Hierdoor ben ik bewuster gaan leven en weet ik steeds beter wat écht belangrijk voor mij is. De sessies hebben ervoor gezorgd dat ik vrijer door het leven ga.

Gerrit is een enthousiaste man die met veel plezier andere mensen helpt. Het is fijn om te mogen ervaren hoe hij zijn kennis op je overbrengt.

Jaap Jan, engineer

Waardevolle handvaten

Gerrit heeft ons op pakkende wijze meegenomen in zijn visie op veranderen. Als je hiervoor open staat biedt het waardevolle handvatten op het moment dat je voor lastige dilemma’s staat.

Managementteam Rabobank

Makkelijker in het leven staan

Velen worstelen met de druk en onrust van het leven. Ik ook. Gerrit laat je dit zelf benoemen en ontdekken. Hij geeft die inzichten die je staat stelt om makkelijker in het leven te staan.

Theo, moleculair Bioloog

Opgelucht en vol nieuwe energie

Binnen 400 meter tot de kern komen. Dat heb ik als zeer bijzonder ervaren. Gerrit neemt je letterlijk mee naar buiten om vanuit binnen aan de slag te gaan. Het resultaat: focus, opgelucht en vol nieuwe energie!

Ivo, spreker

Eye openers

Eye-openers die je in beweging brengen

Gerrit laat je anders naar je eigen werkelijkheid kijken. Zijn inzichten zijn verhelderend en leerzaam. Het zijn eye-openers die je aan het denken zetten en in beweging brengen. Top!

VNO-NCW Noord

Sta steviger in mijn schoenen

Na een aantal wandelingen met Gerrit ben ik nu in staat om beter met mijn collega’s te communiceren en mijn standpunten duidelijk te maken. Ik sta steviger in mijn schoenen. Gerrit voelt haarfijn aan wat je sterke en zwakke punten zijn. Ook heb ik geleerd om bepaalde onderwerpen “los” te laten. Al met al zeer positieve sessies die het plezier in het werk sterk hebben verbeterd!

Martin, arts

Beweging naar voren

Gerrit geeft vanuit het positieve denken en heldere analyse een beweging naar voren. Een ieder in zijn kracht zetten maar ook de minder krachtige eigenschappen benoemen om te komen tot een betere som in de groep. Prima analytisch en oog voor een veilige omgeving.

Medisch specialisten

In de lift gezet

Gerrit beschikt over het bijzondere talent om mensen op een prettige manier inzicht in zichzelf te verschaffen. Dit proces heeft mij als mens en manager in de lift gezet. 

Remco, manager

Rust in het hoofd

Coaching in de buitenlucht, weer of geen weer, je gaat.
Bewust worden dat jij de keuze hebt om die route te nemen die je ‘vrij’ maakt van vaak eigen verwachtingen.
Rust in je hoofd, helderheid
Dank Gerrit. 

Judith, arts

Met een goed gevoel

Met een zeer goed gevoel kijken wij terug op ons cultuurveranderingsaraject onder bezielende leiding van Gerrit. Zijn expertise heeft ons als organisatie verder gebracht. Bedankt hiervoor, mede namens de medewerkers.

Dennis, bestuursvoorzitter

Trekt de mist op

Gerrit geeft je net die inzichten waardoor de mist op trekt en helderheid ontstaat!

Patricia, mediator

Ander daglicht geeft vrijheid

Wandelen met Gerrit in een bosrijke omgeving. In een aantal wandelingen nieuwe inzichten aangereikt gekregen. Inzichten die mijn vastgeroeste patronen, denkwijzen en angsten in een heel ander daglicht hebben gebracht.Ik weet het nu de juiste plek te geven.

Ik voel mij weer vrij.

Germ, manager

Werkt bevrijdend

Dit had ik veel eerder moeten doen! Wandelen met Gerrit. Hij gaf mij een glasheldere analyse van mijn worsteling. Zijn inzichten werkten bevrijdend. De energie stroomt weer. Een aanrader als je met jezelf worstelt en andere inzichten nodig hebt.

Ad, manager.

Positieve energie

In een aantal wandelingen heeft Gerrit mij geholpen met een frisse blik naar mijn persoonlijke ontwikkeling, groei en carrière te kijken. Hij doorziet snel waar je behoefte en je leerpunten zitten. Met positieve energie stelt Gerrit handvatten beschikbaar.

Koen, senior product manager

Boeiend en inspirerend

Alweer een enige tijd geleden heb ik Gerrit voor het eerst ontmoet op aanraden van een wederzijdse kennis. De kennismaking vond ik heel bijzonder. De toegankelijkheid, de eenvoud en helderheid, sprak mij toen al aan en ik weet nog dat ik toen dacht, met deze man ga ik voor/met mijzelf nog eens aan de slag. Dat moment is recent geweest. Boeiende en inspirerende ontmoetingen. Het heeft mij geholpen weer met beide voeten op de grond te staan en op een andere manier naar wat er op mij afkomt te kijken.

Eva, controller

Metamorfose ondergaan

Een van onze spelers had last van faalangst. Hij legde zichzelf een negatieve druk op. Wat zich uitte in zijn mindere prestaties op het veld. We hebben hem in contact gebracht met Gerrit. In slechts enkele weken heeft hij een metamorfose ondergaan. Hij had zijn zelfvertrouwen weer terug. Hij begon niet alleen veel beter te voetballen, maar ook in het groepsproces begon hij een belangrijke rol te vervullen.

Henk, trainer

Geeft autonomie

Bedankt Gerrit. Enorm fijn om samen met jou te wandelen. Van bewustzijn naar bewust ZIJN. Leren los te laten en te leven in het Nu.

Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen geeft autonomie.

Harry, verpleegkundige.

Met wijsheid mijn weg vervolgen

Gerrit weet adequaat en vlot de essentie van dingen bloot te leggen. Zijn heldere werkwijze en fijne wijze van begeleiden zorgde ervoor dat ik met wijsheid mijn weg kan vervolgen.

David, directeur marketing & verkoop

Zet aan tot nadenken. Inspirerend

Gerrit is een inspirerend spreker. Op boeiende wijze weet hij zijn publiek op een andere manier naar zichzelf te laten kijken. Met aansprekende voorbeelden en eenvoudige, doch dieper liggende vragen maakt Gerrit veel los. Het zette de aanwezigen aan tot nadenken.

Bert, (verander) management

Op naar nieuwe vrijheid

Een rondje wandelen” heeft voor mij een nieuwe betekenis gekregen. Wandelen met Gerrit heeft mij een ruimte gegeven om anders naar mijzelf en mijn leven te kunnen kijken. Waardoor ik het planmatig handelen en in kaders denken los kan laten.

Dank je wel Gerrit, op naar de nieuwe vrijheid.

Renate, arts

Positiever zelfbeeld

Denken voor de ander, en vooral wat een ander over mij dacht leidde mijn denken en handelen. Mijn hoofd zat vol met aannames…ballast!  De inzichten die Gerrit mij heeft gegeven hebben mij een positiever zelfbeeld gegeven en sterker gemaakt. Dit geeft rust en vertrouwen. 

Jacqueline, fotograaf

Tot de kern

Gerrit beschikt over een bijzonder talent. Hij weet op geheel eigen wijze, inspirerend en altijd eenvoudig door te dringen tot de kern. Gerrit brengt mensen in beweging.

Henk, manager

Vertrouwen in respect

De manier waarop en de snelheid waarmee Gerrit een platform van openheid en diepgang bij de deelnemers wist te creëren was voortreffelijk. Dit stelde ons in staat om zaken als vertrouwen, respect en win/win nog meer inhoud te geven in onze samenwerking.

Cees, senior accountmanager

Positieve energie stroomt weer

Gerrit heeft mij geholpen om het verleden los te laten. Ik heb af kunnen rekenen met patronen en angsten die in het verleden zijn opgebouwd. Ik voel de positieve energie weer stromen en voel mij vrij.

Greta, wijkverpleegkundige 

Ruimte voor eigen levensverhaal

Ik wist het niet meer hoe ik verder moest. Al meerdere malen liep ik vast in mijn leven. Gerrit heeft mij laten ervaren hoe ik mijn leven weer in de hand kreeg.Ik heb geleerd om geen slachtoffer meer van vroegere situaties te zijn. Ik heb het verleden los kunnen laten. Daardoor heb ik nu de ruimte om mijn eigen levensverhaal te kunnen beginnen. 

Ik ben blij en voel mij vrij!

Claudia, ondernemer

Korte tijd mensen helpen

Het is verrassend te ervaren hoe Gerrit in staat is om in zeer korte tijd mensen te helpen. De effectiviteit is verbluffend en dat is voor mij - als leidinggevende- het voornaamste doel.

Myrna, afdelingshoofd 

Persoonlijke ontdekkingsreis

Verrassend anders! Een persoonlijke ontdekkingsreis naar de emotionele hoofdstructuur in mijn dagelijkse bestaan. Het biedt mij nu de mogelijkheid belemmerende structuren los te laten. Een cadeautje!

Rob, directeur

Bevrijdend

Gerrit geeft op een verrassende, maar eenvoudige, wijze richting. Het resultaat is bevrijdend!

Petra, interim

Verassend snel tot de kern

Gerrit komt verrassend snel tot de kern. Een kern die ik niet had voorzien. Van hieruit heeft Gerrit mij de inzichten gegeven in mijn gedrag en handelen. Nuchter, vertrouwd en direct. De inzichten en gereedschappen die ik heb gekregen maken dat ik stappen kan blijven maken in mijn ontwikkeling.

Jacco, Manager

Woorden doen lang hun werk

Je maakt je eigen keuzes in hoe om te gaan met de werkelijkheid. Deze rake boodschap illustreert Gerrit met persoonlijke levenslessen. Zijn openheid, enthousiasme en de directheid waarmee hij het leven benadert, maken dat zijn woorden en lessen lang hun werk doen.

Mireille, programmaleider

Inspirerend en boeiend

Gerrit is een verrassend anders denkende gastspreker. Een inspirerend en boeiend mens die je tot anders nadenken weet te prikkelen. Gerrit maakt je ervan bewust hoe jij je eigen werkelijkheid creëert.

Annet, salesmanager

Vrij in eigen keuzes

Gerrit is een open en inspirerend persoon die snel de kern van het probleem helder heeft. Vaste patronen en gedachten die ik had maakte dat ik vastliep. Door de gesprekken met Gerrit ben ik hier nu los van. Voel mij nu vrij om mijn eigen keuzes te maken en zelf richting te geven aan mijn leven.

Anna, verpleegkundige