Fijne succesverhalen van klanten.

Daar word ik blij van. 

Wellicht jij ook?

Meer rust, scherper en zekerder

De wandelingen met Gerrit zijn fantastisch. Het is ontspannen, open maar kan ook confronterend of pijnlijk zijn. Het mag allemaal, want de basis die Gerrit legt is vertrouwen.

Daar komt ook zijn kracht vandaan. Gerrit weet vertrouwen te smeden. Hij is een vakman. Gemaakt voor het coach-zijn. In de eerste kennismaking voelde ik mij al ‘doorgrond’. Gerrit lijkt mensen te lezen. Vaak heeft hij sneller door wat er speelt, dan ikzelf. Dat geeft hij je op een heldere en mooie manier terug, waardoor het echt van betekenis is.

De grootste verandering is dat ik veel meer rust ervaar. Ik voel mij scherper en zekerder. Het voelt fijn dat ik nu de tools heb om met lastigere situaties om te gaan.

Tamara, projectleider

Ruimer en krachtiger

Toen ik persoonlijk en als professional was vastgelopen heb ik het geluk gehad Gerrit tegen te komen.

De wandelingen waren mijn rots in de branding. Stap voor stap heeft Gerrit mij weer op het spoor gekregen. Ik voelde na elke wandeling mijn lichamelijke klachten minder werden en mijn geest ruimer en krachtiger.

Altijd een heldere blik en de gave om soepel en natuurlijk de kern boven te krijgen. Dat heb ik bij Gerrit als zeer prettig ervaren. Een fijne, oprechte vertrouwensband.

Theo, planner

Op een nieuw spoor gezet

Al wandelend heeft Gerrit mij getoond hoe ik mijn gedachten en aannames kan onderzoeken en los kan laten. Deze manier van loslaten heeft mij op andere sporen gezet. Met liefdevolle en warme gedachten aan onze wandelingen ga ik verder met nieuwe, open en mooie wegen…

Dank je!

Aagje, ondernemer

Heldere wijze

Als ondernemer had ik tijdens mijn werk een gejaagdheid ontwikkeld. Deze voortdurende haast ervoer ik ook in de vrije tijd terwijl daar geen enkele reden voor was. Dit zorgde voor spanningen in mijn omgeving. Gerrit leerde mij om anders om te gaan met mijn voortdurende haast op een heldere wijze die mij bijzonder aansprak.

Het voelde als sparren met een collega ondernemer.

Andries, ondernemer

Meer open gaan functioneren

Gerrit is erg goed in het doorgronden van mensen. Hij heeft bij mij in korte tijd de vinger op de zere plek weten te leggen terwijl ik voornemens was om mijzelf niet bloot te geven. Gerrit heeft mij vervolgens overtuigd van het belang om met pijnpunten uit het verleden aan de slag te gaan. In onze sessies van Het Traject heeft hij mij geleerd hoe om te gaan met deze pijnpunten waardoor de scherpe kanten er van af zijn. Hierdoor kan ik beter bij mijn gevoel en ben ik meer open gaan functioneren.

Marieke, cardioloog

Wat 'n energie, kracht, vrijheid en ruimte

Gerrit is een sparringspartner die (je) goed aanvoelt. Hij luistert respectvol, spiegelt direct en geeft nieuwe inzichten. Ik heb inmiddels ervaren wat een energie, kracht, vrijheid en ruimte dat geeft.

Ted, director business development

Vrijer in mijn denken

k zocht contact met Gerrit omdat ik veel piekerde en leefde met de aanname dat ik niet voldeed. Gerrit gaf mij nieuwe inzichten en wist mij eenvoudige tools aan te leren die mij vrijer maken in mijn denken, voelen en bewegen door te kijken naar de onderliggende zaken. 

Ik heb Gerrit ervaren als een open en oprecht iemand die al snel heel goed aanvoelt.

Jildou, student

Heb weer helder zicht

In deze maatschappij van verwachtingen ben ik zover van de basis af geraakt, dat het kompas wat elk mens diep van binnen heeft voor mij onzichtbaar was geworden. Jouw vasthoudendheid weer te bewegen het kompas vast te pakken en te voelen, maken dat ik weer helder zicht heb.

Chris, vestigingsleider

Ruimte om mijzelf te zijn

Ik zat vast in mijn eigen aannames die ik vanuit het verleden met mij meedroeg. Deze aannames die ik als waarheid zag heb ik door jouw inzichten en tools weten om te buigen. 

Voel mij vrijer en heb meer ruimte in mijn hoofd om mijzelf te zijn.

Afke, adviseur

Waarde en meer diepgang

Gerrit heeft mij geholpen om weer dichtbij mijzelf te komen. Ik ben mij nu meer bewust van mijzelf en luister naar mijn gevoel. Ik merk hierdoor dat ik in contact met anderen veel opener ben, waardoor alles meer waarde en diepgang krijgt. Veel dingen vallen nu op z’n plaats.

Ron, ondernemer

Voel mij lichter en gegroeid

In een kort kennismakingsgesprek wist Gerrit mij al snel te doorgronden. Conflicterende emoties, belangen en energieën pikte hij er haarfijn uit. Daarna hebben wij in meerdere wandelingen de verdieping gezocht. Hij stelde vragen, gaf uitleg en liet mij in een veilige omgeving oefenen. Zijn hond die ons vaak vergezelde illustreerde vaak prachtig hoe interacties werken. Ik voel mij met dank aan deze wandelingen lichter en ben gegroeid.

Nienke, arts

Nieuw perspectief en meer eigenwaarde

Daar waar je zelf even vastloopt in een emotie of vast stramien geeft Gerrit je de tools om tot de juiste essentie of inzicht te komen. Dat geeft rust en vertrouwen waardoor er wegen geopend of heropend worden.

In de openhartige gesprekken kwam ik stapsgewijs naar de waardes en kern die voor mij belangrijk zijn. Het inzien van de keuzes die je hebt en het bewustzijn van de keuze die je maakt of niet….

Bedankt voor het bieden van een nieuw perspectief en meer eigenwaarde.

Peter , directeur

Weer bij mijn gevoel gekomen

Door de gesprekken met Gerrit ben ik weer bij mijn gevoel gekomen. Ik word nu niet meer gedomineerd door al het denken. Ik heb de balans gevonden en voel mij daardoor veel relaxter.

Ik heb de gesprekken met Gerrit als open ervaren. Hij komt snel tot de kern, waardoor ik vlot zicht op mijzelf kreeg.

Thx!

Edith, manager

Als een rots in de branding

Als een rots in de branding

Gerrit heb ik ervaren als iemand met duidelijke visie. Zijn plezierige en confronterende manier van werken heb ik als een bijzondere bijdrage mogen ervaren in mijn dagelijks werk. Sta weer als een rots in de branding.

Charles, directeur

Weer zin in de toekomst

Ik ben een ruim een half jaar tevergeefs op zoek geweest naar de grip op mijn gedachten en bijbehorende gezondheidsklachten. Na een aantal verhelderende gesprekken met Gerrit eindelijk de vinger op de zere plek weten te leggen. Op een vrij eenvoudige manier met het loslaten tot de kern doorgedrongen. Tot inzichten gekomen die zorgen dat ik weer zin in de toekomst heb! 

Bedankt!

Annie, accountmanager

Genoten

Vanaf het begin heb ik genoten van de wandelingen met Gerrit. De rust die de natuur met zich meebrengt zorgt direct voor openheid in het gesprek. Gerrit heeft me laten zien dat het loont om jezelf te openen naar anderen. Dat er betere manieren zijn dan “regels” om mensen in beweging en in de juiste richting te krijgen. Juist doordat ik meer afstand neem van mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik beter in staat om de diepte in te gaan. Daarbij verrast Gerrit steeds met meer verdieping. Als je denkt dat je er bent, is er nog meer….

 Mark, manager operations

Wat 'n bewustwording

Wat ik geleerd heb is niet langer onzeker te zijn over mijzelf, te waarderen wat ik heb en bovenal ‘t loslaten van mijn zelfbedachte negatieve toekomstbeelden. (die toch nooit kloppen)

Ineke, manager

Tot volle tevredenheid

Gerrit heeft tot volle tevredenheid van management en stafbestuur (ziekenhuis), zowel vakgroepen medisch specialisten alsook medisch specialisten individueel, gecoacht en geadviseerd.

David, medisch manager

Relaxter en beter bij mijn gevoel

Relaxter en beter bij mijn gevoel

De gesprekken met Gerrit zijn open en hij komt snel tot de kern. Met als resultaat dat ik nu veel relaxter ben en beter bij mijn gevoel kan komen. 

Bedankt Gerrit!

Edith, unitleider

Weer in perspectief geplaatst

Daar waar ik als medisch specialist heb geleerd mijn eigen boontjes te doppen stond ik enigszins sceptisch tegenover coaching. Ik ben aangenaam verrast. Gerrit heeft een scherpe blik en komt tot de essentie. 

Daar waar onderlinge samenwerking vast liep op oude gewoontes is hij in staat geweest op respectvolle wijze weer ruimte te scheppen voor nieuwe ideeën. Voor ons als vakgroep en voor mij als professional heeft hij zaken weer in perspectief geplaatst. Een belangrijke voorwaarde voor duurzame samenwerking, realiseer ik mij nu. 

Heldere begeleiding die ik als zorgprofessional als buitengewoon nuttig heb ervaren. Ook als mens prettig in de omgang. Erg tevreden.

Vincent, vakgroepvoorzitter medisch specialisten