Loslaten oude jaar
1 min

Het 'oude' jaar loslaten

1 min

Een Nieuwe Horizon: Vooruitblik op 2024

Terwijl we langzaam maar zeker naar het einde van het jaar toe bewegen, komt de bekende Top2000 weer om de hoek kijken. Een teken dat we het 'oude' jaar langzaam achter ons laten en ons klaarmaken om het nieuwe jaar te omarmen. Het is een tijd van reflectie, maar ook van vooruitgang.

Maken plannen

Net zoals bedrijven hun financiële jaar afsluiten en nieuwe doelen stellen voor het komende jaar, doen we dat ook vaak persoonlijk. We maken plannen, stellen doelen en hopen op een jaar vol groei en kansen.

Ben jij er klaar voor?

Maar laten we eens stilstaan bij een interessante vraag: is jouw innerlijke programmering klaar voor deze vooruitgang? Zit jouw mindset nog vast in het verleden, in het 'oude' jaar, of staat deze open voor de nieuwe mogelijkheden die 2024 te bieden heeft?

Onderzoeken

Het is de moeite waard om deze vraag te onderzoeken. Als jouw innerlijke programmering synchroon loopt met jouw voornemens voor het nieuwe jaar, dan is de kans groot dat je slaagt in het behalen van je doelen.

Gratis kennismaking Loslaten

Oude programmering

Maar wat als je merkt dat er nog 'oude' programma's zijn die je tegenhouden? Geen zorgen, daar kan ik je bij helpen. In het nieuwe jaar sta ik klaar om je te begeleiden bij het identificeren en loslaten van deze belemmerende overtuigingen. Samen zullen we werken aan het upgraden van je innerlijke programmering, zodat je vol vertrouwen en energie het nieuwe jaar tegemoet kunt treden.

Zonnige groet

Vanuit het zonnige Spanje wens ik je een schitterend 2024 toe, gevuld met meer vreugdevolle momenten dan uitdagingen. Laten we ons richten op de 'flamingo's' in ons leven - de mooie, kleurrijke momenten - en niet te veel tijd besteden aan de 'beren op de weg'. Samen kunnen we van 2024 een jaar maken om nooit te vergeten.

Groet,

Gerrit

Klik hier om wekelijks een inspirerende blog in je mailbox te krijgen

Categorieën