De vloek van een circulaire mindset
Jij en Loslaten
Jij en Loslaten
1 min

De vloek van een circulaire mindset.

1 min

De vloek van de Circulaire Mindset

Het is deze mindset die veel mensen ongelukkig maakt.

Van hun mogelijkheden berooft.

En hun toekomst verpest.

Wat is de vloek van een circulaire mindset?

In de zoektocht naar geluk en voldoening stuiten veel mensen vaak op een onzichtbare, maar krachtige vijand: de circulaire mindset

Deze mindset berooft hun van kansen, verpest hun mogelijkheden en werpt een schaduw over hun toekomst. 

Eindeloze spiraal van hoop en zorgen

In veel hoofden van mensen speelt zich deze circulaire mindset af. Het is een eindeloze spiraal van hoop en zorgen. 

Ze hopen op verbetering, een leven dat bloeit van mogelijkheden en vervulling. Maar tegelijkertijd hebben ze zorgen dat deze hoop een illusie is. Deze eindeloze cyclus van hoop en vrees houdt ze gevangen in een verstikkende lus of loop, waarin ze steeds dezelfde gedachten denken en oude patronen blijven herhalen.

Hun mindset, die gefocust is op verbetering, blijft rondtollen in deze cirkelvormige beweging, in een eindeloze poging om de situatie te verbeteren. Maar hier ligt de valstrik: verbetering is niet het antwoord. Het richt zich alleen op de oppervlakte, op de gevolgen van onze handelingen, en laat de dieperliggende oorzaken onaangeroerd.

Loslaten kernoorzaak

Wat echt nodig is, is het loslaten van de kernoorzaak van deze cyclus van hoop en zorgen. Het is het doorbreken van de onbewuste aannames die deze negatieve spiraal voeden en hun gevangen houden in een eindeloze lus van frustratie en spanningen.

Gratis kennismaking Loslaten

Open de deur naar nieuwe mogelijkheden

Het loslaten van deze kernoorzaak opent de deur naar een wereld van nieuwe mogelijkheden en denkpatronen. Het bevrijdt je van de beperkingen van de circulaire mindset en stelt je in staat om nieuwe wegen te verkennen, nieuwe kansen te grijpen en jouw toekomst vorm te geven zoals jij dat wil.

Dus…

Breek uit de gevangenis van een circulaire mindset door de kernoorzaak los te laten van wat je tegenhoudt om jouw hoop een echte kans te geven. 

Pas dan kun jij de toekomst tegemoet treden met een gevoel van optimisme en mogelijkheden.

Groet,

Gerrit

Categorieën