Hoe psycholoog Anna haar persoonlijke vrijheid terug kreeg
Jij en aannames
Jij en aannames
0 min

Hoe psycholoog Anna haar persoonlijke vrijheid terug kreeg

0 min

Angsten, vastgeroeste denkpatronen en diepgewortelde aannames: ik zat vaak gevangen en verstrengeld in mijn eigen gedachten en gevoelens. Erover praten heb ik echt wel regelmatig gedaan. Dat luchtte dan even op, maar ik merkte op enig moment dat ik telkens in cirkeltjes bleef redeneren. 

 Ik wilde leren om vrij van negatieve gedachten te zijn en te kunnen genieten van het hier en nu. Ook had ik de wens mijn zelfvertrouwen te vergroten.

Gerrit hanteert een methode die je in stappen laat afdalen naar je kern. Deze methode maakt je bewust van belemmerende patronen die onder de oppervlakte actief zijn en leert je vervolgens om deze los te laten. Het was een verademing om mijn belemmerende patronen te leren loslaten!

Natuurlijk komt verandering niet vanzelf, het vraagt commitment van jezelf, herhaling en vooral oefenen met de aangereikte tools. Voor deze investering krijg je persoonlijke vrijheid terug.

Gerrit laat je keer op keer teruggaan naar je kern en je eigen vermogen om van binnenuit veranderingen aan te brengen. Dat beheersen geeft zelfvertrouwen en een krachtig gevoel. Het maakt je ontspannen en vrij.

Dat is de kracht van loslaten.

Anna, psycholoog.

Categorieën