Wat wordt jouw lied?
Jij en jezelf
Jij en jezelf
1 min

Wat wordt jouw lied in 2023?

1 min

Jouw Melodie

Terwijl we de gezellige kerstdagen omarmen, gevuld met warmte en liefdevolle aandacht voor onze dierbaren, staan we ook op het punt om afscheid te nemen van het jaar 2022. 

Iets speciaals toewensen

Met open armen en een hart vol hoop treden we het nieuwe kalenderjaar binnen. Het begin van 2023 markeert een moment waarop we elkaar het beste wensen: liefde, geluk, en voorspoed. En in deze geest van vernieuwing en goede wensen, wil ik jou ook iets speciaals toewensen.

Jouw eigen lied

Mijn wens voor jou is dat je de moed vindt om jouw eigen, unieke lied te zingen. Een lied dat niet alleen de noten omvat die je van buitenaf hebt geleerd, maar vooral de melodie die diep binnenin je resoneert. Het gaat om dat ene lied dat je vreugde brengt, je inspireert, en je motiveert om net die extra stap te zetten. Dat ene lied dat vanuit het diepst van je wezen roept om gehoord te worden.

Als je zingt vanuit je hart

Laat jouw persoonlijke lied luid en duidelijk klinken voor de wereld. Want wanneer je zingt vanuit je hart, vanuit je ziel, dan kunnen we niet anders dan luisteren. Stel je eens voor hoe betoverend het koor zal klinken als we dit allemaal doen. Een harmonie van unieke stemmen, elk met hun eigen verhaal, hun eigen dromen, en hun eigen hoop.

Nieuwe kansen

Dit nieuwe jaar biedt ons de kans om niet alleen onze dromen en ambities na te streven, maar ook om echt te luisteren naar wat ons van binnenuit drijft. Het is een tijd om onze innerlijke stem te koesteren en te laten schitteren. Het is een moment om te erkennen dat elke droom, hoe klein of groot ook, de potentie heeft om werkelijkheid te worden.

Sta bij jezelf stil

Terwijl we samen deze feestelijke periode vieren en vooruitkijken naar het nieuwe jaar, moedig ik je aan om in jezelf te graven. Vind jouw passie, jouw drijfveren, en durf die te delen met de wereld. Laat je niet beperken door angst of twijfel, maar omarm de kracht van jouw eigen unieke melodie.

Heb fijne kerstdagen en een schitterende jaarwisseling.

Tot in 2023, waar we hopelijk samen de pracht van onze individuele stemmen zullen horen en vieren.

Met warme groeten en de beste wensen,

Gerrit

Categorieën