Loslaten
Jij en Loslaten
Jij en Loslaten
1 min

Masterclass Loslaten

1 min

Voorwaarts: Reflectie en Groei in het Nieuwe Jaar

Het is het begin van een nieuw jaar, een tijd waarin we vaak vol goede moed en energie vooruit kijken naar wat komen gaat. Maar te midden van al die toekomstige plannen en verwachtingen, is het ook waardevol om af en toe stil te staan en terug te kijken naar waar we vandaan komen.

Søren Kierkegaard, een Deense filosoof, zei ooit: “Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen.” Deze uitspraak nodigt ons uit tot zelfreflectie, om te begrijpen hoe onze ervaringen ons hebben gevormd.

De start van het jaar

Laten we teruggaan naar het begin van 2023. Hoe begon jouw jaar? Welke hoopvolle verwachtingen en doelen had je toen? Misschien had je grootse plannen, dromen die je wilde verwezenlijken, of gewoon de wens om gelukkiger te zijn.

Terugkijkend naar het jaar

Nu, scroll door naar het einde van 2023. Hoe kijk je terug op het afgelopen jaar? Was het een jaar vol vreugde en succes, of waren er uitdagingen en tegenslagen die je pad hebben gekruist? Neem de tijd om te reflecteren op de groei die je hebt doorgemaakt, de lessen die je hebt geleerd en de momenten die je hebben gevormd.

Psycholoog Anna

Als je merkt dat belemmerende patronen of negatieve emoties je ervaringen hebben beïnvloed, dan wil ik graag iets waardevols met je delen: een gratis masterclass 'Loslaten'. Zoals psycholoog Anna het treffend verwoordde: “Het was een verademing om mijn belemmerende patronen te leren loslaten! Het maakt je ontspannen en vrij.”

Zet de eerste stap

Ik gun jou ook een jaar vol vrijheid en ontspanning, waarin je de belemmeringen uit het verleden kunt loslaten en vol vertrouwen vooruit kunt gaan. Schrijf je vandaag nog in voor de gratis masterclass Loslaten en ontdek hoe je jouw 2024 positief kunt beïnvloeden.

Heb een mooie dag, vol zelfreflectie en groei.

Groet,

Gerrit

Categorieën